Kako, če pa poznavalec terena trdi, da vlada demokracija v Rusiji že od 1993?
Zavajaš, tega nisem napisal.
Kako, če pa poznavalec terena trdi, da vlada demokracija v Rusiji že od 1993?
Folk pozablja da je bil Putin izvoljen s koliko že? 75% glasov. To pomeni da ga posredno izbralo 100+ miljonov prebivalcev ruske federacije (torej ne rusov, ampak prebivalcev ruske federacije). Tudi če je bil nastavljen s strani oligarhov, je že davno presegel njihovo moč saj je zgradil kult osebnosti in ima za sabo prebivalstvo. Dokler ima za sabo 100 miljonov folka pa je malo rizično komurkoli ga legalno ali ilegalno odstranit z oblasti.
Prevrat v Belorusiji? Ali pa imajo ljudje morda samo dovolj narcisističnega samodržca?
Res je, tole si napisal. Čisto drugače.Zavajaš, tega nisem napisal.
Sodeč po mojih izkušanjah iz terena se Rusija naslanja na vrednote demokracije, že od leta 1993.
Res je, tole si napisal. Čisto drugače.
Mene čudi, da ni zdaj okrog in okrog Rusije raznoraznih neredov in revolucij. Prilika je idealna, da se jim skuha. A pri CIA spijo al nimajo takšnih lovk, kot jim pripisujejo rusofili?
Ko imajo nori denar, pametni sluzijo. To je pregovor.Zaradi tega ukrepa sm ob 2500 eur.
In to kar is napisal je bedarija. Veš da je ruskih modrih mačk v saj 4 državah več kak v Rusiji
V tem, da revni in obubožani ljudje rabijo še več zdravil?Ni mi jasno od kje ljudem tak optimizem.
napad komične vojske na vseh frontah?Če ne bi dosegel celo kontra učinka.
Gledam delnice Krke... po začetnem padcu se dvigujejo. Verjetno je Rus + Ukr skoraj pol njihove prodaje. Rus bo obubožal, Ukr pa bodo ostali razseljeni ali revni.
Ni mi jasno od kje ljudem tak optimizem.
napad komične vojske na vseh frontah?
to bi rad videl
Kaj pa če je hotu bit samo prijazen.....ko te je pomladil? Pa ceprav samo virtualnoNe ti men pubec dečko. Sem že v tistih letih, ko rabim dvoja očala, če me razumeš.
Krka ima zelo razvejane lokacije predstavništev. Zaenkrat sankcije ne vplivajo na zdravila. Prav tako je Krka upešno diverzificirala poslovanje s pomočjo srbskega predstavništva.
Ker si ti v resnici ruska modra macka in so te spravli ob zasluzek, ki si ga ustvarjal z nastopi? Mrnjaw?Zaradi tega ukrepa sm ob 2500 eur.
In to kar is napisal je bedarija. Veš da je ruskih modrih mačk v saj 4 državah več kak v Rusiji
a sputnik ni prepovedan