Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
One of Russia's richest men says the war in Ukraine should be stopped as soon as possible as it is a "tragedy" for both sides.

Ukrainian-born Mikhail Fridman says he can't comment more directly, as he thinks it would result in a risk - not just to him personally but also to his colleagues and staff.

In eni bi imeli tak režim nad sabo?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Sej to je velik problem.
Nobena napadalna vojska še nikoli ni uspela zmagati na tujem ozemlju. V tem primeru, zraven takšne tuje podpore Ukrajini še posebej ne.
In če se Rus ne bo potolažil z dejstvi bo silo povečeval. Za uporabo nuklearnega orožja je že dal ukaz za povečano bojno pripravljenost.

Na koncu se zna zgoditi, da zmagovalca ne bo, ampak bomo vsi izgubili.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
One of Russia's richest men says the war in Ukraine should be stopped as soon as possible as it is a "tragedy" for both sides.

Ukrainian-born Mikhail Fridman says he can't comment more directly, as he thinks it would result in a risk - not just to him personally but also to his colleagues and staff.

In eni bi imeli tak režim nad sabo?
Ti bo davidoff povedal, da je to samo zahodnjaška propaganda.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: tomi in Kamele0N

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113

Gre za resen pritisk na Rusijo, ki pa je lahko tudi nevaren​

Prof. dr. Mojmir Mrak komentira finančne ukrepe proti Rusiji​

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Moram pa pohvalit to temo, mislim da ni večje gnojnice. Berem malo drugje in imajo lepo ruski vs zahodni camp, in pada vse povprek, na osebnem nivoju.

Smo naredili napredek od kovid teme pjebi? :)

• Ljubezen
  • Haha
Reactions: p4pe in uncle_sam

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
"At London's Foreign Office where we've just become the first nation to pass a law involving a total ban of all ships with any Russian connection whatsoever from entering British ports."

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Sure.

Kaj ima EU od podpore Ukrajine? Razen kupa stroškov, ki jo slabijo? Še vedno čakam, da mi nekdo razloži razen nekih floskul in nedokazanih/neupravičenih strahov?

Dobili bomo bomo Ruske protiukrepe (plin, nafta, žito, aluminij, neon, ...), v Ukrajini nimamo kaj praskat, ne glede na izzid, in za bonus dobili miljon+ beguncev.

• Všeč mi je
Reactions: Robert in jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.534
113
Naj mi nekdo obrazlozi, zakaj se je cel poonegavljen svet obrnil proti Rusiji, ker je napadla neko Ukrajino, a ko USA napada na desetine drzav po svetu, pa nihce ne migne niti s prstom?

Usa good, Ru bad ?
Ker so Rusi napadli suvereno neodvisno državo in tole kar danes gledamo niti niti približno samo vojaška intervencija za zaščito manjšine. Sej meja je blizu in tvoja ritka za tipkovnico tudi....

PS: Kaj si pa mislim o Ameriških spletkah pa tud verjetno ni skrivnost.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Putin prihaja iz judo boljševisticne družine. Njegov dedek je bil osebni kuhar Leninu in Stalinu.. Bil je veliko pri dedku, fotr je bil pa klavec v NKVD pa še poročil se je z judinjo. Ukrajinec pa je isto Jud, tako da ne o fašizmu in globalizmu

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Naj mi nekdo obrazlozi, zakaj se je cel poonegavljen svet obrnil proti Rusiji, ker je napadla neko Ukrajino, a ko USA napada na desetine drzav po svetu, pa nihce ne migne niti s prstom?

Usa good, Ru bad ?

predvsem to, da se rusiji enkrat pokaze, da se pac ne more da ne more vsega dosegat z groznjami.

in tudi vprasanje, ce bi se ustavilo pri ukraini. v najslabsem slucaju se bo zrtvovalo ukrajino, ampak rus se bo vsaj malo zamislil pred naslednjim napadom sosede, ki ima nekaj rusov na svoji zemlji.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.