V Ukrajini je obrnjena zgodba kot pri bošnjakih. Tukaj si ga res pihnil mimo.Tudi srbi in bošnjaki so živeli mirno, dokler ni prišel en bedak ki je iz beograda uvozil "srbski" nacionalizem tja.
V Ukrajini je obrnjena zgodba kot pri bošnjakih. Tukaj si ga res pihnil mimo.Tudi srbi in bošnjaki so živeli mirno, dokler ni prišel en bedak ki je iz beograda uvozil "srbski" nacionalizem tja.
da ne bo to pol čez par let podobna novinarska raca kot je tista o beliluIn bivši predsednik ZDA
No ja tako enostavno ravno ni, ker imajo samo Francozi dovolj jedrskega arzenala, da Putiko ukinejo. Pa verjetno s tem cel svet.Na tak način se lahko sprehodi do Portugalske.
To nam ne pomaga kaj dosti, ker smo potem že pod putinom...No ja tako enostavno ravno ni, ker imajo samo Francozi dovolj jedrskega arzenala, da Putiko ukinejo. Pa verjetno s tem cel svet.
Žalostno, da samo jedrsko orožje prepreči takšno početje.
To je sedaj podobno kot kovid scena, ko nihče ni verjel da je možno, da nas zapirajo doma, tu pa zdaj nihče ne verjame, da dejansko rusija raktetira vso vojaško infrastrukturo v celotni ukrajini, čeprav ima baje apetite le na vzhodu? mislim dafaq?
Daj no malo možgane vklopi.Later she went to the military base and says it was “bombed by the rockets from the air” and two people died.
“I counted seven rockets,” she says.
She is now leaving the city with her family and says she “doesn’t feel safe” because she heard Russian tanks are near the border with Belarus, which is 80km from her home.
To je sedaj podobno kot kovid scena, ko nihče ni verjel da je možno, da nas zapirajo doma, tu pa zdaj nihče ne verjame, da dejansko rusija raktetira vso vojaško infrastrukturo v celotni ukrajini, čeprav ima baje apetite le na vzhodu? mislim dafaq?
Upam da to staro pezde nima jajc za kakšen odgovor.
O tem sem že pisal, NATO vseeno predstavlja večjo skupino držav, praktično so vsi v EU dela NATA in to je pač OK, če neka država/voditelj dela dr mr in se skupnost strinja, se ga pač odstrani.Ah dej no. Sem ti že dal primer NATA in srbije. Reševali so kosovo, bombe so padale pa na vojvodino.
Ko enkrat dobi prost zračni prostor, bo Putika zasedel ruska območja na vzhodu in jugu ukraine, kao mirovna misija in to bo to kar bo spopada. Razen seveda če ne pošlje NATO protinapada, potem pa znajo bombe padat povsod, celo po nas.
Sranje dela konkretno že od prej zahod, ki oskbuje ukrainske paravojaške enote z orožjem s katerim se potem bojujejo v proruskih "separatističnih" regijah. Seveda dela rusija enako na drugi strani.O tem sem že pisal, NATO vseeno predstavlja večjo skupino držav, praktično so vsi v EU dela NATA in to je pač OK, če neka država/voditelj dela dr mr in se skupnost strinja, se ga pač odstrani.
Ne pa zdaj ko samo putin dela samovoljno neko sranje, ker se mu pač tako zahoče.
Ok, ampak če je tako, potem naj pač putim zasede "tiste" regije, ne pa da raketira vse do slovaške...Sranje dela konkretno že od prej zahod, ki oskbuje ukrainske paravojaške enote z orožjem s katerim se potem bojujejo v proruskih "separatističnih" regijah. Seveda dela rusija enako na drugi strani.
Samo da je vojna so krivi ravno toliko eni kot drugi oz. ker smo del NATO smo tudi mi krivi.