Če bodo šli v Belorusijo na pogajanja je to enako, kot da bi šli v Rusijo.The president of Belarus promised the president of Ukraine in a telephone call that he would ensure that there was safety for the delegations to travel close to the border for peace talks.
But right after that phonecall missiles were fired from Belarus territory into Ukraine so it made a mockery of that promise.
Mislim, da so to samo tvoje želje..Jaz mislim da se nam niti ne sanja kako ga bo EU nafookala zaradi vsega tega. Infacija bo zaradi cen energentov poletela, cena hrane in pogonskih goriv bo šla v nebo. Nekdo preko atlantika pa se smeji, ker je končno dosegel svoje
Nova teorija....pa sem poyutubal pa mogoče je nekaj na tem.
Pravijo, da Putin samo puca neonacije. Da se zadnja leta s celega sveta tam nabirajo.
Zakaj bi, Putin poslal B ekipo zavzet Ukrajino. Če, bi lahko zraketiral cela mesta v nulo.
V glavnem, ziher je nekaj od zadaj. Mi dobivamo pa samo Ukrajinsko stran.
A ni na dopustu in čaka boljše čase?tema je postala precej pro ruska odkar ni več optija
Fajn je metat oznake anede? Kakšna pro ruska? Boli mene za Rusijo in Putina, pa mi je en že zabrusil, da sem Putinovec. Enkrat za spremembo me zanima, kaj si ti misliš o vsej stvari? Da ne bo sam enostavčnih povedi z obveznim namesto pike. Ameri vedno, vse od WW2 dalje, rabijo neko zlo proti katerem se je treba borit, tokrat je to Ameriško zlo zopet zelo blizu nas, pa ravno eno pogorišče so zapustili, v smislu, da bo njihova pravičniška vojna nas, mene, tebe, udarila po žepih, Ukrajince pa po glavi. Močno dvomim, da je stvar tako zelo črno bela, kot nas ta hip fopajo mediji in sem prepričan, da Amerika tukaj ni nedolžno jagnje. Si mogoče zaslužim, da mi zarad tega en reče Putinovec, petokolonaš, fetišist na trupla in tako dalje? Zdaj me pa res enkrat za spremembo zanima tvoje mnenje o zadevi.tema je postala precej pro ruska odkar ni več optija
Ja kaj pa naj?Mene bolj zanima, ali bo Rusija mirno gledala kako ostale EU in druge države oborožujejo Ukrajino? Precej držav namreč pošilja orožje in pomoč v Ukrajino - bo to rusija čisto mirno gledala?
Ni videti, da bi Rusija mirno gledala. Preventivno je napadla preden je kdo poslal orožje. Pred izbruhom vojne so nekatere države blokirale že dogovorjene posle z Ukrajino. Sedaj pa se je to odprlo. Rusi so poskrbeli, da je odločitev enostavna.Mene bolj zanima, ali bo Rusija mirno gledala kako ostale EU in druge države oborožujejo Ukrajino? Precej držav namreč pošilja orožje in pomoč v Ukrajino - bo to rusija čisto mirno gledala?
Sej jim je v interesu, saj držijo njihove devizne rezerve....UK to ban transactions with Russian Central Bank