Vodovod kanalizacija LJ

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Sicer se ne sekiram prav dosti ,ker imama za to ponikvalnici in se voda steka v zemljo.
Hehe, ta varianta prispevka je dražja.
smirk-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.624
3.990
113
če prosto citiram enega od alterašev:

Citat:
joj, eno pivo manj, pobralo vas bo od tega

(to je bil cinizem, ne moje resnično mnenje, meni se zdi to kraja)

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Močvirniki
rolleyes-1.gif

vsaka druga tema je že o Lublani,
stupid-1.gif
informativne oddaje, vsak tretji prispevek o Lublani,
pa ka nas provinco boli [cenzura] za vašo zaprto cesto, pa parkomat, pa vodo, pa pijance na vogalu pa na keri zelenici pes serje, ....pa boli nas za vse vas, odcepte se pa mejte svojo državo.........
jebe se vsem za vas
smile-1.gif

Žal v Ljubljani živi in/ali dela oz. hodi v šolo/študira več kot 1/4 Slovencev.
Meni osebno bi bilo bolj všeč, če ne bi vsi sem rinili in nam delali gužvo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.291
7.059
113
pri taščici
Upss nekdo je omenjal pred kratkim kavo na dan manj (jankovičevi pufi v Lj).
Pri tem pivu ne vem v kakšnem časovnem obdobju.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.291
7.059
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Pravovernik pravi:
Kako ste nekateri napaljeni proti razvoju Ljubljane, cepci nemarni. Ljubljana se razvija, seveda s pomočjo dolga, česa pa, mar naj bi Zoki denar potegnil iz riti?!? Seveda bo treba vse te novitete plačati preko večjih stroškov lokalov (in posledično cen), večjih cen za parkiranje, raznih taksah in ostalih zadev. Dolg znaša približno 215 mio €, kar je preko palca 450 € na prebivalca. Kar dejansko ni tako veliko, ena kavica na dan za celo leto. Zdaj mi pa povejte, bučmani, bi imeli raje stari tip dolgočasne Ljubljane z zakajenimi ulicami, brez turistov, brez perspektive, a z nižjimi cenami parkinga in pirom za 1,5 €, ali pa ste končno dojeli, da je prihodnost v urejeni, novodobni Ljubljani z vso urejeno in moderno infrastrukturo, a z malo višjimi cenami, ki jih v veliki meri pomagajo plačevati turisti in ostali prišleki? Mislim, da nevoščljivost in požrtnost slovencev nima meja, tako da nekateri boste sigurno rekli, da bi raje imeli staro stanje.
uf-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Torej, sedaj imamo v Lj precej dražje življenje pa še zadolženi smo bistveno bolj kot smo bili? za županovve projekte je znano, da je ideja odlična, izvedba pa slaba in zelo draga. Brez skrbi, glede stožic nas bo šele začela boleti glava, samo počakaj na stroške vzdrževanja,s edaj so objekti tako rekoč novi, pa vsi vemo, da gre za nasedlo in zelo drago investicijo.

aja, turistov pa pred jankovičem ni bilo, niti enega. Šele ko je bil izvoljen, so prišli prvi turisti ever, skupina japoncev, ki so hoteli videti to 'čudo' od župana.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
turistov je več odkar smo v eu. potem pa še popo svoje ladijske turiste v ljubljano vozi...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
včasih je bila rešitev vodnjak... ampak kaj ko je deževnica lani postala neprimerna za ljudi in domače živali... razen če imaš vrt. zalivaš zankrat še lahko z deževnico.