Meni je še vedno fascinantno, da se lahko zapelješ v Avstrijo, Nemčijo, Švico, Dubaj ... in odpreš račun v takorekoč katerikoli lokalni banki brez problema. Kot slovenski državljan s stalnim bivališčem v Sloveniji. Noben ne bo težil niti tebi niti banki. Nobena posebna kontrola se ne bo sprožila, ker je to normalno.Zakaj pa potem še obstoječih računov ne zaprejo.
Furs jih je tudi vpisoval brez problemov, bi se morala že tam kakšna kontrola sprožiti.
Oj. Kakšen je postopek za zaprtje Vivid računa?!
Noben ni prejel nobenega maila, sem že vsaj 4 ljudi našel. A se bomo pritožil in kam?Rewards Stock Pocket se je zaprl. Baje naj bi mi poslali kar štiri maile o tem, dobil sem pa samo oglase o spremembah v prihodnostih... pa je šlo vse.
Nima zveze z aplikacijo, trdijo, da so 4x poslali mail da zapirajo pocket in da je treba redeemat sredstva. Štirikrat. Celo citirali so mi ga:Meni je tudi izginil, je bilo pa nekaj updateov aplikacije za Android v zadnjih tednih. Mogoce je kaj na tem? Je kdo bolj lazy glede posodabljanja in ima staro verzijo izpred pol leta?