Trenutno je Tedi in DHL, pred 14 dnevi je bil Eleclerc, pred tem Špar. Zgodovinsko gledano, se periodično pojavljajo udarni Superdealsi. Ta omejitev na 5 EUR pa zgolj omejuje, da mi ne bi obogateli.Vi tud ze nekaj casa prakticno neuporabne superdealse dobivate?
Končala se je prejšnja akcija za Cashback pri Curve. Sedaj je nova. Izključno za nove uporabnike. Torej če odpreš račun preko tega linka, te čaka 5 EUR dobroimetja. Narediti (izvesti pa moraš vsaj 5 plačil večjih od 5 funtov (cca 6 EUR) v čim krajšem času. 14 dni.A to si na black/metal planu pri CURVe, da dobis %?
Tema je o vivid, spi.zdi s curve referrali.Končala se je prejšnja akcija za Cashback pri Curve. Sedaj je nova. Izključno za nove uporabnike. Torej če odpreš račun preko tega linka, te čaka 5 EUR dobroimetja. Narediti (izvesti pa moraš vsaj 5 plačil večjih od 5 funtov (cca 6 EUR) v čim krajšem času. 14 dni.
A kej veste a AVANTI alpa celo DISKONT zazna Vivid kot AVANTI - namreč sem dobil ta superdeals (škoda edino da je tako daleč od mene)?
Mimogrede, če bo kdo odpiral sedaj dobi superdeals za 30 dni do 40€ ter 1 mesec prime - 1,5% na vse kartične transakcije (do 100€). Mu pa js nakažen 2€ od svojih 5€ nagrade če bo kdo odpru naj mi pove da mu nakažm..haha. https://vivid.money/r/jani67E/
Kakor vem zazna črpalke pri hoferju kot OMV, vsaj meni. Kaj pa ostalim?
Izgleda, da menjajo tole.Meni je že 2x Hofer v Medvodah zaznalo kot Bauhaus, a ni bilo takrat cashbacka. Mislim da je bil Bauhaus nazadnje cashback enkrat lani kako leto nazaj, ga pa čakam
meni je prijel AVANTI cashback na Toplarniški v LJ. Sem pa moral slikati račun in prijaviti napako v aplikaciji.A potem kje pri nas sploh prime ta AVANTI cashback?
torej ti ni prijel ampak ti ga je nekdo ročno odobril.meni je prijel AVANTI cashback na Toplarniški v LJ. Sem pa moral slikati račun in prijaviti napako v aplikaciji.