Analize krvi na vitamine so dokaj drage, zato jih zdravniki neradi predpisujejo. Zato ti raje predpišejo dozo vitamina, ki ti zagotovo ne bo škodila, če nimaš nekih specifičnih obolenj in je glede na raziskavo potrebna v zimskem času pri večini prebivalcev Slovenije.To je raziskava nekega n števila. Se vedno ti pa ne pove kam določen posameznik spada.
Ampak pri yt dohterjih so vsi isti. Vzami tolko in tolkonima kaj bit.
Fajn to. Pa si jo vprašal, če ona jemlje 2000 na dan in če ji kaj škodi? Oz. naj ona najprej poizkusi, pa ti potem pove, če bo v redu.Moja zdravnica mi je rekla: Jemljite 2.000 na dan, pomaga sigurno, upajmo, da vam ne škodi, povejte, če bo kaj narobe...
Ko.bi vedeli kaj vse za eno sranje pojejo hkrati z vitaminom. Pa iz čigave maščobe ga stiskajo.Je pa malo nenavadno da odkar je pri nas folk navalil na D.....je stevilo okuzb in smrti .......
mi imamo iste, vendar z 2400 IU. vzamem 1 tableto dnevno in to je to.Zakaj bi komplicirali, kaj naj cakam dami 40 kapljic nakaplja... to vzames eno malo zelatinasto 5000 enot pri kosilu pa mir.
Verjetno sem edini n tabli ze dvakrat potestiral ta D3 in obakrat vidim, da deluje, pomeni da izvid pokaze zeljeno vrednost v krvi.
Poglej priponko 36709
Fajn to. Pa si jo vprašal, če ona jemlje 2000 na dan in če ji kaj škodi? Oz. naj ona najprej poizkusi, pa ti potem pove, če bo v redu.
Ker ste se ravno zapeli na Krko....pred kratkim videl njihov dopis kjer priporocajo 1000-2000 na dan.