Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tistim, ki ste imeli stik s temi virusi na spletnih straneh in še uporabljate windows xp, predlagam, da za vsak slučaj preverite še netstat, da nimate kakšnih sumljivih povezav na razne hackane servere in širite spam - navodila
Sploh, če sproti posodabljaš sistem. Kolko sem sam spremljal stanje zadnje dni, so te viruse prek okuženih spletnih strani dobili zgolj tisti na xpjih. Lahko pa seveda vseeno preveriš netstat ali poskeniraš sistem.
meni kaspersky 2011 še vedno javlja, da je phishing site...tako da imam sedaj začasno izklopljen web scan...imam pa w7 64bit. kaj je sploh za ena fora???
Stvar je odpravljena, ampak očitno ima kaspersky stran na black listi, pri čemer pa ne moremo narediti drugega kot da čakamo, da jo odstranijo. Koda je namreč že počiščena...
hja, javljal je za ads server, kateremu sem sedaj spremenil ime in stvar je ok, koda pa je bila tudi že zamenjana pred dnevi. Ti kaspersky še vedno kruli?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.