Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
seveda lhako nekaj o vinjetah napišem npr. da so poštene do vseh ki jih kupijo saj vsem nudijo neomejeno fijakanje po avtocesti za tisti čas ki si jo kupil
Kot kaže ja. Bodo pa uvedli dodatne za krajše obdobje, ki pa bodo morale biti v približnem sorazmerju z letnimi/polletnimi. In ko bodo uvedli te krajše, lahko pričakujemo podražitev že obstoječih. Najboljša rešitev bi bila ukinitev polletnih, cena za letne višja, recimo 80€, krajše pa petdnevne, recimo za 7-10€. Se pravi bo za dopust potreben nakup dveh krajših, kar znese 15-20€. To bi mislim da pogoltnili tako v Bruslju kot na Darsu...
tako je ne bomo rabili. Sem pa za uvedbo 5 dnevnih vinjet po sorazmerni ceni z letno pa naj pol kupujejo če jim bo lažje ker bodo pač zaradi sebe mogli kupit dve! Kar se tiče satelitskega cestninjejna pa so mokre sanje ki bodo trajalwe še zelo zelo dolgo!
Zaradi mene naj se uvedejo še kakšne krajše vinjete, samo ne na račun tega da bodo po 5 €, mi pa bomo plačevali za letne 120 € ali koliko se je že omenjalo. Konec koncev se itak za tujce gradi AC, za slovence je dovolj magistralka. Pa če jo hočejo imet naj jo še plačujejo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.