vinjete

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ni bilo rečeno, da en kamion naredi 1000krat večjo "škodo" kot povprečno osebno vozilo?? Vem da je številka precej visoka..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tisto našo revščino od gužve povzročamo kar mi sami, razen ene par vikendov na leto.
Da pa šleparji uničujejo ceste, je pa dejstvo. Vendar v tem novem predlogu nič ne govorijo o tem. Naj dvignejo cestnine tovornjakom za 50 %. Mogoče pa bodo koga prepričali, da imamo tudi železnico. Za potniški promet ni bohvekaj, za tovor je pa čisto dovolj ustrezna.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kje je pa kdo rekel da bo 200+€? Je bilo kdaj uradno objavljeno to?
confused-1.gif

Ali je ostalo pri nabijanju novinarjev iz njihovih oh in sploh virov? Tko kot 50€ dnevno za v mesto.
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Z avstrijskim načinom vinjet bi morali kar imeti okoli 200 €. Ni treba biti doktor znanosti, da to na hitro zračunaš.
grims-1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
letos je le volilno leto, kdo se pa upa zoperstavit avtoprevoznikom
smirk-1.gif

Na vsake štiri leta predamo prometu občutno več kilometrov zgrajenih AC. Le zakaj?
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zanimivo, kolk vas pozna točne podatke in še vedno pridete na ceno samo na +/- 100€. (med vami tudi novinarji, ekonomisti ipd).
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Jebš. Tud 55 eur ne dam. Ta vlada zjebala vse...sej mogoče se sliš dobr. DARS bo pa še bolj u ***** mi bomo mel pa še slabše ceste...vi kr podprite vinjete, jst je nebom.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Bodi brez skrbi da si ne upajo ogrožati darsa ma preveč kreditov! Načrt je sigurno narejen! Obstaja pa tut varianta da nam evropa tega sploh ne bo dovolila pod takimi pogoji! Za švabe je to hud udarec po žepu če bojo morali še pri nas kupit vinjeto za cca 38 ojrov! Veš kok vode on lahko spije za ta denar na dopustu na hrvaškem?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Veš kok vode on lahko spije za ta denar na dopustu na hrvaškem?

Nimam pojma po čem je kubik vode v Nemčiji. Ampak za 38€ bi moral s sabo vlečt skoraj cisterno. Ne vem, če kak Švab kupi kravaško vodo...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Bodi brez skrbi da si ne upajo ogrožati darsa ma preveč kreditov! Načrt je sigurno narejen!

hysterical-1.gif

Načrt?
hysterical-1.gif

Načrt je, da bo od Slovencev kupljenih 1,2 milijona nalepk ob 1 milijonu avtomobilov. Ostalo naj bi pa tranzitarji pokrili.
Toliko o načrtih.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Mislil sem koliko vode si lahko on na dopustu privošči za ta denar ne da jo vlači za samo.
Načrt vsaka stvar ki se je lotiš se jo z načrtom. Verjemi da so narejene različne kalkulacije da bo dars preživel! Zaposlenih bo manj tako bo manj stroškov že v osnovi (ni plač, ni prispevkov, ni potnih stroškov, ni stroška elektrike in vode ter vzdrževanje rač.sistema itd...) Tu se ogromno prihrani pa teh stroškov je da lahko pišem pol noči! Pol so prihodki od tranzita in pa natančno kaznovanje ob neupoštevanju vinjet!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Zakon spremenit da bo omogočal kaznovanje tujcev na kraju kršitve! Brez kakih popustov! Če narediš prekršek v tujini (razen italija
evil.gif
) ga ne zanima kaj drugega kot gotovina!
Gotovina brez računa !

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
To neumnost, ki jo imamo pri nam (50% popust na prekrške), nimajo niti v Tadžikistanu.
Še vedno so pa kazni v Tadžikistanu (in drugod) nekajkrat manjše, tudi če imaš popust.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Matko pravi:

Striktno preverjanje ob uvedbi in dovolj visoke kazni, bo garancija za prihodnost.

Slabo gre tebi matematika.
Ob striktnem preverjanju bodo vsi kupili poceni vinjeto. Kršiteljev ne bo in nič denarja od kazni.

Večja bo možnost, da se boš prešvercal, več bo kršiteljev.
In od kršiteljev bo glavni denar.

Sicer pa ni bojazni, država to dobro obvlada. tak sistem jim laufa že 10 let.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
naša vlada načrt???...hahahaahahah....ko sem se jaz igral z lego kockami, sem delal boljše načrte kot pa vsi njihovi strokovnjaki sedaj po pisarnah.....