Vinjete 2012

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Synthman spet bluzi...

Ko si ze tak "mahar"... Razlozi se tvojo teorijo o tem, zakaj ni bilo mozno placevati karavanskega predora z ABC tablicami? Ce pa je itak za vse skupaj zadolzen DARS ... bi lahko tudi to poenotili ane...
bonk.gif
Zakaj bencina ob AC nisi mogel z ABC plačevat?

Sesuj njegove trditve z argumenti, ne pa bluzom.

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.623
113
še v SLO - ampak komaj
Zaradi popusta - naši niso "dajali" popusta na karavnški predor, oziroma je bil popust usklajen z jodlarji (tistih 10 voženj). Takrat pa tudi "niso znali" (ali hoteli) sistemsko urediti, da bi z ABC "prenakazovalo" porabo na drugi konto.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kar samo dodatno dokazuje moje trditve , da cena z ene in druge strani ni bila enotna, ampak so eno ceno postavili naši, drugo pa avstrijci.
Zdaj samo še čakam dokaz, da naš DARS določa tudi cene predora Katschberg. Takole obračanje dejstev lahko dokaže čisto vse.

V glavnem, ti kar verjemi v to, kar verjameš, prepričal ne boš nobenega, razen svojih kolegov.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Synthman spet bluzi...

Ko si ze tak "mahar"... Razlozi se tvojo teorijo o tem, zakaj ni bilo mozno placevati karavanskega predora z ABC tablicami? Ce pa je itak za vse skupaj zadolzen DARS ... bi lahko tudi to poenotili ane...
bonk.gif
Zakaj bencina ob AC nisi mogel z ABC plačevat?

Sesuj njegove trditve z argumenti, ne pa bluzom.

Synthman st. 2?
hysterical-1.gif
Mogoce zato, ker DARS ne prodaja bencina... kasira pa za uporabo avtocest in predorov ... Saj sedaj se da placati z ABC sistemom, ko je samo za kamione ... prej se pa ni dalo... oz. se mi zdi, da proti koncu placevanja za osebna vozila (pred uvedbo vinjet), se je celo dalo placati tudi z ABC za osebna vozila ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Aha, torej kaj je potem bila tvoja teorija, da ni bilo mogoče plačevati z ABC?

Bluz, kot trdim jaz, ali nekaj drugega?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kar samo dodatno dokazuje moje trditve , da cena z ene in druge strani ni bila enotna, ampak so eno ceno postavili naši, drugo pa avstrijci.
Zdaj samo še čakam dokaz, da naš DARS določa tudi cene predora Katschberg. Takole obračanje dejstev lahko dokaže čisto vse.

V glavnem, ti kar verjemi v to, kar verjameš, prepričal ne boš nobenega, razen svojih kolegov.
A ti je težko razumeti, da na naši strani ceno postavi slovenija in po tolk tud kasira, na avstrijski strani pa ceno postavijo avstrijci in kasirajo?
Ma boli me qurac, če nikogar v to ne bom prepričal, to ne spremeni dejstva, da je to tako.