Men se je tudi ta izjava zdela svetovna. Zato ker je bil prehlajen, mu mora biti oproščeno da je pijan vozil? WTF???Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Res je samokritičen, ni kaj..ampak izgovor pa tudi mora imeti, pa če ga pes na repu prinese..nisem slišal, da bi kdo zaradi zdravil alkoholno napihal.
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Men se je tudi ta izjava zdela svetovna. Zato ker je bil prehlajen, mu mora biti oproščeno da je pijan vozil? WTF???Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Res je samokritičen, ni kaj..ampak izgovor pa tudi mora imeti, pa če ga pes na repu prinese..nisem slišal, da bi kdo zaradi zdravil alkoholno napihal.
Mogoče se bo pa skliceval na neprištevnost, ker se je nažrl tablet in alkohola hkrati in ni vedel kaj se dogaja okoli njega?
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Zaradi kršenja javnega reda in miru in ker ni upošteval ukazov policistov, mu bodo napisali še obdolžilni predlog.
Kršenja javnega reda in mirukaj pa je naredu?
Prej bi rekel, da se je na policaja drl tole: "A bi rad občutil Moj Moj Mišič?"Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Zaradi kršenja javnega reda in miru in ker ni upošteval ukazov policistov, mu bodo napisali še obdolžilni predlog.
Kršenja javnega reda in mirukaj pa je naredu?
Najverjetneje kak: "pa ti sploh veš kdo sem jaz????"
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Lastniki bi ga morali takoj odstaviti, to je najmanj...
Citat:
Uporabnik skala pravi:
če mu poberejo izpit se težko vozi na delovno mesto...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Lastniki bi ga morali takoj odstaviti, to je najmanj...
zakaj pa, saj vožnja v vinjenem stanju ne vpliva na upravljanje luke koper?
v luki luki baje na veliko šparajo. če bi imel šoferja bi to bilo nešparovno.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
če mu poberejo izpit se težko vozi na delovno mesto...
Če ima profi šoferja, pač ne
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
polcija spet dela po svoje?
ZVCP pravi...kdor preseže alkotest 0,52 mg/l izdihanega zraka...je AVTOMATSKO PRIDRŽAN...se mu izreče kazen najmanj 1200 € in 18 kazenskih točk
Tip je pa lahko odkorakal domov. Torej je potrebna kazen tudi za policista ker ne opravlja vestno in dosledno svojega dela.
Citat:
(2) Ne glede na prvi odstavek tega člena policist pridržanja ne odredi, če je mogoče na drug ustrezen način preprečiti udeležbo voznika motornega vozila v cestnem prometu, pri čemer policist upošteva med postopkom ugotovljene objektivne in subjektivne okoliščine, zlasti ravnanje voznika motornega vozila med postopkom in ugotovljeno količino alkohola. Za ustrezen način preprečitve udeležbe voznika motornega vozila v cestnem prometu se šteje: ...
Očitno lahko v primeru kršenja JVRM odkorakaš.
Sicer pa za pridržanje ni potrebe, en Gašpar je imel 0,295mg/l, drugi pa enako.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Sicer pa za pridržanje ni potrebe, en Gašpar je imel 0,295mg/l, drugi pa enako.