Vinjen vinjen Mišič?

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Korupcija, vsakega navadnega občana bi pridžali za 12 ur, pa niti sikajo in žalijio ne.....

Se vidi da v PS imajo drugačna pravi v RS oz veliki srbiji....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Potemtakem je nažgan še v službo prišel? ja no, saj nima veze, trezen ali nasekan, nobene koristi od njega.
bonk.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.921
662
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Res je samokritičen, ni kaj..ampak izgovor pa tudi mora imeti, pa če ga pes na repu prinese..nisem slišal, da bi kdo zaradi zdravil alkoholno napihal.
uf-1.gif
Men se je tudi ta izjava zdela svetovna. Zato ker je bil prehlajen, mu mora biti oproščeno da je pijan vozil? WTF???
bonk.gif

Mogoče se bo pa skliceval na neprištevnost, ker se je nažrl tablet in alkohola hkrati in ni vedel kaj se dogaja okoli njega?
write.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Revček bo za nagrado dobil profesionalnega voznika. V Luki se pa odpušča, zaradi pomanjkanja €, nastavljeni direktor pa popiva.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Res je samokritičen, ni kaj..ampak izgovor pa tudi mora imeti, pa če ga pes na repu prinese..nisem slišal, da bi kdo zaradi zdravil alkoholno napihal.
uf-1.gif
Men se je tudi ta izjava zdela svetovna. Zato ker je bil prehlajen, mu mora biti oproščeno da je pijan vozil? WTF???
bonk.gif

Mogoče se bo pa skliceval na neprištevnost, ker se je nažrl tablet in alkohola hkrati in ni vedel kaj se dogaja okoli njega?
write.gif

Na neprištevnost bi se lahko skliceval tudi brez zdravil in alkota - verjetno bi mu uspelo.

B81

22. jul 2007
37.862
11.086
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Zaradi kršenja javnega reda in miru in ker ni upošteval ukazov policistov, mu bodo napisali še obdolžilni predlog.

Kršenja javnega reda in miru
hysterical-1.gif
kaj pa je naredu?

Najverjetneje kak: "pa ti sploh veš kdo sem jaz????"

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Zaradi kršenja javnega reda in miru in ker ni upošteval ukazov policistov, mu bodo napisali še obdolžilni predlog.

Kršenja javnega reda in miru
hysterical-1.gif
kaj pa je naredu?

Najverjetneje kak: "pa ti sploh veš kdo sem jaz????"
Prej bi rekel, da se je na policaja drl tole: "A bi rad občutil Moj Moj Mišič?"

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Potrebno bi blo pogledat, če mu v pogodbi piše, da mora imeti vozniški izpit kategorije B. Ali pa če je bilo v razpisu to slučajno napisano. Marsikje je to razlog za odpustitev, ne pa zaposlitev profesionalnega šoferja :S

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Lastniki bi ga morali takoj odstaviti, to je najmanj...

zakaj pa, saj vožnja v vinjenem stanju ne vpliva na upravljanje luke koper?
tongue-1.gif

Glede na to, da se posli največ sklepajo kar tam kjer teče med in mleko(beri vino in slivovica), potem je za to delovno mesto vsaj zaželjena če že ne predpisana(beri frajer zna priti sam domov v pol komi)
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
polcija spet dela po svoje?

ZVCP pravi...kdor preseže alkotest 0,52 mg/l izdihanega zraka...je AVTOMATSKO PRIDRŽAN...se mu izreče kazen najmanj 1200 € in 18 kazenskih točk
Tip je pa lahko odkorakal domov. Torej je potrebna kazen tudi za policista ker ne opravlja vestno in dosledno svojega dela.

Citat:
(2) Ne glede na prvi odstavek tega člena policist pridržanja ne odredi, če je mogoče na drug ustrezen način preprečiti udeležbo voznika motornega vozila v cestnem prometu, pri čemer policist upošteva med postopkom ugotovljene objektivne in subjektivne okoliščine, zlasti ravnanje voznika motornega vozila med postopkom in ugotovljeno količino alkohola. Za ustrezen način preprečitve udeležbe voznika motornega vozila v cestnem prometu se šteje: ...

Očitno lahko v primeru kršenja JVRM odkorakaš.

Sicer pa za pridržanje ni potrebe, en Gašpar je imel 0,295mg/l, drugi pa enako.

Ko so ga policaji dohiteli, je bil že v domači garaži. Zakaj že bi ga morali potem pridržati?