Vinjen vinjen Mišič?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ja ampak bananar je pa tudi podjeten.
Želi 1,5 za fuzbal, luki da pa 1,4mio letno (če sem si prav zapomnil cifre iz tv).

tkole gre:
"Če je Gašpar Mišič lahko mimo nadzornikov podpisal 2,5 milijona evrov vredno pogodbo o sponzoriranju koprskega nogometnega kluba, lahko za polovico nižji znesek tudi z Olimpijo," pravi Rastoder.

V Sloveniji ustvari le pol odstotka prometa, v državah nekdanje Jugoslavije blizu pet odstotkov skupne prodaje, v Evropi pa 20 odstotkov. Njegovi glavni trgi so Rusija, arabske države ter Južna in Severna Amerika. Pravi, da je n jegov tovor v Luki Koper zasedal 75 odstotkov prostora na terminalu za sadje .
vir:http://www.zurnal24.si/misic-je-ostal-brez-bananvecino-posla-ustvari-v-tujini-clanek-219244

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
bizi: KRKA je bolj privatno podjetje kot neka država LUKA, se ti ne zdi?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
mah, lahko bi pa Rastoder zahteval rabat, pa bi bilo ok, a ne? Pač ga malo zateguje.

Kaj ima Luka Koper za sponzorirat NK Koper, bi se lahko vprašali?

Kaj ima Krka za sponzorirat KK Krko, bi se lahko vprašali.
stupid-1.gif
Ko ravno Krko omenjaš: poglej na spisek sponzorjev, malo ugotovi s kom ta podjetja poslujejo in od kod so.

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
mah, lahko bi pa Rastoder zahteval rabat, pa bi bilo ok, a ne? Pač ga malo zateguje.

Kaj ima Luka Koper za sponzorirat NK Koper, bi se lahko vprašali?

Kaj ima Krka za sponzorirat KK Krko, bi se lahko vprašali.
stupid-1.gif
Ko ravno Krko omenjaš: poglej na spisek sponzorjev, malo ugotovi s kom ta podjetja poslujejo in od kod so.

Pa saj moj point ni v Krki. Moje pisanje se nanaša na to, da uspešna podjetja, državna ali Pepčkova, sponzorirajo v glavnem lokalna športna, kulturna ali druga društva in klube in kvečjemu kaj na državni ravni. Zato je razumljivo, da je Luka sponzorirala koprske fuzbalerje, ne pa tistih iz Spodnje Kungote. Ne moreš od neke firme zahtevati kar neka sponzorstva in to pogojevati s poslom, ki nima s krajem sponzoriranca nobene veze. To je čisto izsiljevanje in v tem so si edini vsi komentatorji.
Če je GGM kaj vreden, se bo tistemu dripcu zahvalil za sodelovanje in v Luko povabil kakega drugega bananarja, saj tip verjetno ni edini tovrstni štacunar.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.530
113
Luka Koper

lukakoper.jpg

Rastoder

rastoder.jpg

Luka se je kar uspešno pobrala, potem ko je odšel SDS-ov Robert Časar.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Promet 2012:
Luka Koper - 147mioEUR
Rastoder - 130 mioEUR

Ravno majhen ni, kajne?

Nisem pisal o tem, da je majhen, saj je globalni trgovec. Kot sem nekje prebral, so njegove banane pod oznako Derby, če pa pogledaš v trgovinah, je tam še nebroj banan z drugimi oznakami, ki jih verjetno lifrajo drugi trgovci. Po moje bolj on rabi Luko, kot Luka njega, seveda je pa izguba posla za Luko kratkoročno jeba.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Promet 2012:
Luka Koper - 147mioEUR
Rastoder - 130 mioEUR

Ravno majhen ni, kajne?

Nisem pisal o tem, da je majhen, saj je globalni trgovec. Kot sem nekje prebral, so njegove banane pod oznako Derby, če pa pogledaš v trgovinah, je tam še nebroj banan z drugimi oznakami, ki jih verjetno lifrajo drugi trgovci. Po moje bolj on rabi Luko, kot Luka njega, seveda je pa izguba posla za Luko kratkoročno jeba.
Jp. Sploh glede na to, da so mu tako na Reki kot v Trstu ponudili boljše pogoje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.530
113
Predstavlja 1% prometa Luke Koper.

Gašpar sicer še vedno ni predstavil, za kakšne posle se je dogovoril med nekajdnevnim obiskom na kitajskem.