Vici, takšni in drugačni (3)

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
1674487107463.jpg

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Gonzo in Robert

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.333
9.572
113
EU
Žena me je prevarala z mlajšim. Kaj naj sedaj delam?
- Odvisno od tega, kaj si končal. Najboljše v svoji stroki.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Kako se rece Balkancu brez avta?
Nikola

Kako se rece bosanskemu skrivnemu agentu?
Sikret

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.734
113
V snegu rumeno piše: Fak JJ.
Seveda pride do preiskave, ki pokaže, da je urin golobov, pisava pa toninckova.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.909
262
83
Slovenija
zdaj še samo potrebujemo izvirni JJ citat, da lahko na njem s treningom lastnih možganskih sinaps gravitiramo na višji nivo bruseljske angleščine.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
Mali vragec prileti v New York in reče: " Jaz sem mali vragec, imam mali kuferček in prišel sem krast."
Takoj na letališču ga pristojni obrnejo in rečejo: " Tu ne moreš krasti, pojdi v Anglijo."
Poleti tja in spet ista zgodba: " Jaz sem mali vragec, imam mali kuferček in prišel sem krast."
Organi ga takoj obrnejo in pošljejo v Nemčijo: " Pojdi tja pa tam kradi, tam se krade."
In poleti v Nemčijo ... Prileti na letališče in reče: "Jaz sem mali vragec, imam mali kuferček in prišel sem krast."
Tamkajšnji ga takoj dajo v rikverc in rečejo: " Obstaja ena država tam doli nižje, Slovenija, tam se krade na veliko, nihče ne odgovarja za nič in ne gre v zapor. Tja pojdi."
Vragec res takoj poleti v Slovenijo, pristane na letališču na Brniku in reče: " Jaz sem mali vragec, imam ... mali ... mali ...,, kje je moj kuferček, mater vam lopovsko ... !!!"

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
NE RAZPRAVLJAJ Z OSLI

Osel reče tigru:
- "Trava je modra."
Tiger odgovori:
- "Ne, trava je zelena."

Debata se je sprevrgla v prepir, zato se osel in tiger odločita, da gresta k sodniku. Prišla sta pred leva, kralja džungle. Še preden sta prišla direktno pred levji prestol, je osel začel kričati:
- "Vaša visokost, ali je res, da je trava modra?"
Lev je odgovoril:
- Res je. Trava je modra."
Osel nadaljuje:
- "Tiger se ne strinja z mano, mi nasprotuje in me jezi. Prosim, kaznujte ga."
Tako kralj izjavi:
- "Tiger bo kaznovan s 5 leti molka."
Osel poskoči od veselja in nadaljuje pot, zadovoljen s kraljevo sodbo in si ponavlja:
- "Trava je modra" ...
Tiger je svojo kazen sprejel, vendar mu noče dati prav in vpraša leva:
- "Vaša visokost, zakaj ste me kaznovali? Konec koncev je trava zelena."
Na to je lev odgovoril:
- "Da, res je trava zelena."
Zato tiger spet vpraša:
- "Zakaj ste me potem kaznovali?"
In lev je odgovoril:
- "To nima nobene zveze z vprašanjem, ali je trava modra ali zelena. Kaznoval sem te, ker je nemogoče, da pogumno in inteligentno bitje,kot si ti, izgublja čas s pogovorom z oslom. In potem prideš še k meni s tem neumnim vprašanjem."

Najhujša izguba časa je prepiranje z idiotom in fanatikom, ki ga resnica ali realnost prav nič ne zanimata. Zanima ga le zmaga njegovih napačnih predstav, vraževerja in iluzij. Nikoli ne izgubljajte časa s prepiri, ki nimajo smisla.
So ljudje, ki ne glede na to, koliko dokazov jim predložiš, še vedno ne morejo razumeti ničesar.
In potem so tu še drugi, ki so zaslepljeni s svojim egom, sovraštvom in maščevanjem in vse, kar želijo, je imeti prav.
"Ko nevednost kriči, inteligenca molči." Vaš duševni mir je za vas vreden več.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.172
2.477
113
NE RAZPRAVLJAJ Z OSLI

Osel reče tigru:
- "Trava je modra."
Tiger odgovori:
- "Ne, trava je zelena."

Debata se je sprevrgla v prepir, zato se osel in tiger odločita, da gresta k sodniku. Prišla sta pred leva, kralja džungle. Še preden sta prišla direktno pred levji prestol, je osel začel kričati:
- "Vaša visokost, ali je res, da je trava modra?"
Lev je odgovoril:
- Res je. Trava je modra."
Osel nadaljuje:
- "Tiger se ne strinja z mano, mi nasprotuje in me jezi. Prosim, kaznujte ga."
Tako kralj izjavi:
- "Tiger bo kaznovan s 5 leti molka."
Osel poskoči od veselja in nadaljuje pot, zadovoljen s kraljevo sodbo in si ponavlja:
- "Trava je modra" ...
Tiger je svojo kazen sprejel, vendar mu noče dati prav in vpraša leva:
- "Vaša visokost, zakaj ste me kaznovali? Konec koncev je trava zelena."
Na to je lev odgovoril:
- "Da, res je trava zelena."
Zato tiger spet vpraša:
- "Zakaj ste me potem kaznovali?"
In lev je odgovoril:
- "To nima nobene zveze z vprašanjem, ali je trava modra ali zelena. Kaznoval sem te, ker je nemogoče, da pogumno in inteligentno bitje,kot si ti, izgublja čas s pogovorom z oslom. In potem prideš še k meni s tem neumnim vprašanjem."

Najhujša izguba časa je prepiranje z idiotom in fanatikom, ki ga resnica ali realnost prav nič ne zanimata. Zanima ga le zmaga njegovih napačnih predstav, vraževerja in iluzij. Nikoli ne izgubljajte časa s prepiri, ki nimajo smisla.
So ljudje, ki ne glede na to, koliko dokazov jim predložiš, še vedno ne morejo razumeti ničesar.
In potem so tu še drugi, ki so zaslepljeni s svojim egom, sovraštvom in maščevanjem in vse, kar želijo, je imeti prav.
"Ko nevednost kriči, inteligenca molči." Vaš duševni mir je za vas vreden več.
Zakaj je to med vici? ;)