vem da se čuje noro

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ja, za celo leto si prinesemo solato domov
bonk.gif
Ti se delaš cepca ali to pač si?
Odvisno, kakor kdaj.
hysterical-1.gif

Saj zelenjave in sadja normalnega okusa ne pridelujejo samo ob morju. Ohoho kmetov ponuja to, celo kak "abonma" si lahko zakupiš pri njih. Vem pa, da je bolj fensi v City/Europarke hodit, pa tam na kofetu razlagat, kako fajn se je jedlo na morju (ne leti samo nate).

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz

upam da si jih vmil prej, mišja mrzlica al koji satan opet na pohodu

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
raje kot kilo navadnih mam pest gozdnih jagod.... en najhudejših(tm) vonjev in okusov
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Je moja rekla da so imeli v Leclercu jagode, naše sicer dražje, vendar so vsaj dišale so šle za med, tuje cenejše pa ne! Trgovci bi morali gledati predvsem na kvaliteto.
Sam jem le domače jagode, prav tako domača sadja, piščančje, kozje, goveje in svinjsko meso, domačo zelenjavo.... seveda doma, v gostilnah in na obiskih pa tisto kar dobim.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
a lubenica ima dejansko okus?
To se tudi jaz sprašujem. Sam neke večje razlike med trgovinskimi in domačimi ne vidim. Še v Aziji, sedem gora in dola za hrbtom, se mi niso zdele bohvekaj ektra okusne.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.513
879
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Je moja rekla da so imeli v Leclercu jagode, naše sicer dražje, vendar so vsaj dišale so šle za med, tuje cenejše pa ne! Trgovci bi morali gledati predvsem na kvaliteto.
Sam jem le domače jagode, prav tako domača sadja, piščančje, kozje, goveje in svinjsko meso, domačo zelenjavo.... seveda doma, v gostilnah in na obiskih pa tisto kar dobim.

Zato pa kupujte pri tušu, kjer dobite pravi domači slovenski paradajz LUŠT!