Vegani zopet v akciji

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.621
3.925
113
Ljubljana
hmpg.net
Vegane, ki tako protestirajo, bi morali zapreti za dolgo časa zaradi izvajanja vandalizma in kršenja človekovih pravic večine. Ne moti me, če vegani konzumirajo izključno travo, ki je sicer namenjena kravam, me pa prekleto moti, da svoja po mojem mnenju kretenska in idiotska prepričanja drugače mislečim. Očitno pa so vegani, homoseksualci in podbne manjšine pri nas tako zaščiteni, da lahko poponoma nekaznovano in nasilno vsiljujejo svoj način življenja vsem, ki ne živimo tako kot oni. Ko ima kdo poln kufer njihovega vsiljevanja, pa je razglašen za homofoba in kriminalca.

kaj pa je potem za storiti s tistimi, ki pred porodnišnico strašijo in prepričujejo, da je splav umor?
PS. Se strinjam da jim pomankanje mesa v prehrani povzroča možganske poškodbe.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nič. Zato se je pa človeštvo že zdavnaj porazdelilo v kaste. :confused:
Nihče ni nikoli rekel, da je življenje nežno.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.599
4.533
113
50
Na sončni strani ALP
Če bi človek bil namenjen za veganstvo, bi še danes hodil po vseh štirjih in se pasel...

A veš uno, ko vržeš vratovino na žar... In zacvrči... In se ti pocedijo sline...
A le vegani doživijo isto kadar kosijo travo?!

Star kitajski pregovor pravi: "Pes ki laja, je premalo pečen!"

...

I

Izbrisan uporabnik #9334

:D , V glavnem ... so to tri starodavne modrosti. :aplauz: Samo psa bi zamenjal z ... :p

I

Izbrisan uporabnik #9334

To je tako droben ocvirek ... :zavijazocmi:
Kdo ti zagotavlja, da je Lidlova, Hoferjeva ... šparova, roba zares tistega porekla, kar pravkar piše na nalepki? S tako drobnim tiskom, da mi najboljše špegle ne nesejo dovolj :bonk:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.954
11.076
113
vse je fejk... lep primer je bil tisti AT dokumentarec..kako so 99% nalepke samo za PR, da se kupec bolje počuti. Ne delajmo si iluzij.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.133
4.112
113
Kranjska klobasa tudi smrdi po fekalijah - po sranju če že želiš, pa savinjski želodec tudi (po scanju) .. dejansko bilokateri pravi suhomestat izdelek je filan direktno v drek ali scanje od donatorske živali! Fuj fej!;)

jest5

Guru
18. avg 2007
26.060
-8.749
113
V Ljubljani; prosim en kebab s tumorjem pa brez čebule in preliva.
Nič slabega, tudi tumor je samo meso. Užitno meso.
Problem je le, ker so bile te živali zelo verjetno filane z zdravili.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.265
5.643
113
Jaz vidim še največji problem da so bile prej še načrtno mučene.....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.265
5.643
113
Pomojem etak tega ne moreš delat prav dolgo...tud če si iz rostfreja...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.610
3.051
113
v lokalni ostariji
Obstaja zasilni zakol in to bi moral biti direkt v stali. Samo po predpisih potem to gre v koto. Tukaj je pa dobro organizirana mafija. Od kupca šoferja do klavnice...

Aja pa mesarji radi pijejo. Veliko.