Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne, ker ne seksam če nism zaljubljena in v zvezi. Doldajanje kot avanturce pr men odpadejo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja prav, si pač eno pošteno Slovensko kmečko dekle..
grin1.gif

Ampak, glej , da ne boš veliko zamudila na ta račun..
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ne-ne-1.gif
Sorry, sam kmečka pa res nism če mam pač taka načela. Raj tko, kot pa da se dajem dol in si govorim; Ja sej je lajf sam en, dejmo uživat.
Čez par let se ti pa zgodi,da iščeš službo in stopiš skozi vrata -lej lej, kdo je direktor? A se nisva midva enkrat v WCju...Pač, ženska more pazit na svoj ugled, IMHO.

Če sm pa zato kmečka, pol pa yebiga. Vsaj ne bojo čez par deset let o men govoril kot o tisti, ki se je dol dajala z vsakim, zdej se pa gre kao neko happy family s svojim možekom.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
No no , glej smajlije..
smile-1.gif

<<<Čez par let se ti pa zgodi,da iščeš službo in stopiš skozi vrata -lej lej, kdo je direktor? A se nisva midva enkrat v WCju...Pač, ženska more pazit na svoj ugled, IMHO.<<
se strinjam, ampak vse se pozablja..seveda..

"kmečka" je pa bila samo prispodoba..sem vesel, da so tudi take na svetu..( btw maš čas v soboto
evil.gif
)

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ej ne morem, ker... Končal se je zato, ker sm se js trapa zaljubila in mu to šla povedat...
rolleyes-1.gif
Če mu ne bi, bi pomoje se še zdej kdaj vidla, tko pa... Zbogom.

Kaj si tu napačno naredila. Pač si mu povedala, kar čutiš. Pač on ni tega čutu in ti ni nazaj odgovoru. Zakaj bi bla s takim, ki mu ni do tebe, ali pač.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
saj... zadevo je razrešila...in šla naprej

boljše it naprej kot pa še 1 leto zgubljat čas pri nekomu preden dobiš tisti "NE"

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Čez par let se ti pa zgodi,da iščeš službo in stopiš skozi vrata -lej lej, kdo je direktor? A se nisva midva enkrat v WCju...

Samo da se ne bos potem po glavi tepla, ko ne bo sluzbe, ker si takrat "ne" rekla na wc-ju
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ej ne morem, ker... Končal se je zato, ker sm se js trapa zaljubila in mu to šla povedat...
rolleyes-1.gif
Če mu ne bi, bi pomoje se še zdej kdaj vidla, tko pa... Zbogom.

Kaj si tu napačno naredila. Pač si mu povedala, kar čutiš. Pač on ni tega čutu in ti ni nazaj odgovoru. Zakaj bi bla s takim, ki mu ni do tebe, ali pač.

Zenske tukaj ciljajo na to, da se bos posledicno cez cas tudi ti zaljubil, kar se tudi pogosto dogaja. Fant se mogoce vstrasi in potem ...

@Tjasa: A ti je tako prav ime
smile-1.gif
Ker sem imel pred "kratkim" taksno situacijo, da se mi je izpovedala in meni to ni blo ok.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ ynos: še nikol nism prevarala tipa.. no, do zdej... kaj bo v prihodnosti težko rečem, ampak mislm da se mi to ne bo zgodilo. ne bi šla tvegat razpada resne zveze (in nekoga ki me ma iskreno rad) zarad ene avanturce.

@D_K: Ne ne, nism Tjasa.
grin1.gif