Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
kavboj tole se pa čist strinjam s teboj. Po končani zvezi vsak misli, da je bil on idealen, partner pa je delal napake. Vsi delamo napake in propadle zveze so ravno zato, da se iz tega nekaj naučiš in da teh napak ne boš ponavljal pri naslednji zvezi. Če si pri sebi pripravljen razčistit to in mal razmislit, kje bi se lahko imel boljše oz. kje bi se lahko malo bolj potrudil ti bo z naslednjim partnerjem veliko lažje. Ker pa vemo, da je danes večina folka totalno egoistična in jim dol visi za vse ostale, je pa že malo problem najti somišljenika.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Meni se zdi da partnerji premalo trudijo, popuscajo in pogovarjajo ali pa to prihaja samo z ene stran. Nalazje se je od problemov oddaljit in potem enkrat samo pokne :S Samo kaj ko se nekdo ni pripravljen pogovorit ?. Prevec tudi poslusamo nasvete drugih, ki pa tako ali tako ne morejo poznat celotne zgodbe. najlazje je bit pameten in svetovat drugim. Zaradi tega je sploh brezveze komu kaj svetovat oz. nasprotno koga poslusat. Trenutno mam tak polno glavo, da me bo razneslo a upam da bodo prisli boljsi casi. Da je temu tako ni samo to da sem se razsel s punco, ampak se imam cel kup drugih problemov. vem da nisem edini in ce nebom ohrano trezne glave bo se slabse.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Vsak odnos, ki človeka spravlja v slabše počutje, kot pa če bi bil sam(ski), ni vredno imena 'odnos'. Od posameznika je odvisno, koliko se je pripravljen o težavah, ki nastanejo, pogovarjati, premlevati in reševati. Vedno pa velja, da morata za razrešitev biti oba 100 %. To je pa že druga zgodba ...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ok, sem grd, reven, in zabit do amena, najraje pa se lazem. Vcasih tud kaj vkradem.
Mogoce pa je vse skupaj ena vlka laz in sem samo laznivec
smile-1.gif

Mirko S.?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Men je z vsakim dnem bolj žal, da sem se dva meseca nazaj zajebala in poslala en sms.. In se je vse končal...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hja... na napakah se učimo...
wink-1.gif

meni je kvečjemu žal, da enkrat, na začetku dveletne veze, katera me je nakoncu podrla, nisem odšel, ko sem imel možnost... in kot zanalašč, sem imel možnost odhoda iz zveze zelo podoben čas pred koncem...
smile-1.gif

sej so znamenja... sam vidimo jih ne... cepci...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ej ne morem, ker... Končal se je zato, ker sm se js trapa zaljubila in mu to šla povedat...
rolleyes-1.gif
Če mu ne bi, bi pomoje se še zdej kdaj vidla, tko pa... Zbogom.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ej ne morem, ker... Končal se je zato, ker sm se js trapa zaljubila in mu to šla povedat...
rolleyes-1.gif
Če mu ne bi, bi pomoje se še zdej kdaj vidla, tko pa... Zbogom.

zaljubila v koga? v njega?
confused-1.gif

in če si se res, a se ti ne zdi, da je sms milo rečeno zelo neosebno in čudno za tako vrsto sporočila?
če bi ti meni tako poslala bi te v PM poslal. če nimaš zadost poguma da bi to osebno povedala....
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ novaa: najbrž ne, dokler ne bi dobila namiga z njegove strani, da neki več čuti. Ampak tega ne bi pa nikol doživela.

@ alexx_: včasih se res tko obnašam kot da sm tok stara ja.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nope, zdej mam probleme ker sm spoznala nekoga ki bi mel resno zvezo z mano, ampak js ne vem če sm ready... Ampak pustmo to.
smirk-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja kr pusti to..v ženskih glavah se marsikaj dogaja, tako , da daj se dol z njemu, pa boš videla če si ready
grin1.gif