Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
cuj, men se ne rabis opravicevat, ker me BK za tvoje alkoholne in drogeraške izlete
evil.gif

sam napisal sem, kaj se dogaja v tej sceni, na splošno.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
itak, one lokalen domače skupine (domača muzka) pa najvčeji kroniki v celi sloveniji... spije literco ko je še dan, da lahk sploh harmoniko prime v roko...

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Kot sm reku...izjeme potrjujejo pravila. Pr nas drog ni. Je pa kak pir... Ne bom trdil, da kdo od nas ne bo podlegel temu,ker nism jasnoviden. Možno je vse.
Diablo, se ne opravičujem, ker se ti nimam za kaj, ker tud mene BK. Samo povedal oziroma utemeljil sem svoje mnenje.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
jaz bom pop*****. Sem novopečen bivši povratnik, ki se mu spet ni najboljse izteklo. rabo sem dolgo da sem jo prebolel. Potem sem spoznal eno drugo, sma bila "prijatelja" ceprav jaz nisem ravno tega najbolj zelel. Potem pa pride spet bivsa nazaj.... 4 mesece sma vzdrzala... in zdaj bom zopet mel taki bed
smile-1.gif
lepo.

Se kera javi, da mi pomaga prebrodit krizo
smile-1.gif
Sem lep, pameten in premozn.

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ni hujšga, kot če ti tip joka o svoji bivši.
stupid-1.gif
Razen, če je ta tip res dober frend. Pogrevanje stvari iz preteklosti pa v obetajoči romanci v nobenem primeru ne sede.
BTW, ni mi žal.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ni hujšga, kot če ti tip joka o svoji bivši.
stupid-1.gif
Razen, če je ta tip res dober frend. Pogrevanje stvari iz preteklosti pa v obetajoči romanci v nobenem primeru ne sede.
BTW, ni mi žal.

BTW: to je v ženski domeni. Jokanje o sedanjih, bivših in bodočih vezah trenutnim kolegom/kandidatom.

Se pa strinjam, da mori. Tudi če ga kritizira in kurca..., primerja ipd...blabla.

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Men je pa to zanimivo poslušat pa tudi rada govorim o temu. Zveš marsikej novega o človeku pa se tud kej novega naučiš.
smile-1.gif

Preteklost je pač preteklost in ima en vpliv na tvoje življenje. Ne moreš se pa pretvarjat, da nekdo ni obstajal, če je bil kar nekaj časa del tvojega življenja. Bi me pa motila, če bi tip skoz omenjal bivšo in o njej govoril sam lepe stvari in jo hvalil. Bi takoj vedla pri čem sem.
smirk-1.gif

LP

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Tud če ga omenja non stop v negativnem smislu, pomeni, da ga še ni prebolel (enako za nasprotni spol).

Ko dejansko preboli pa se neha s tem.

you've been ynosed.
grin1.gif

.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tud če ga omenja non stop v negativnem smislu, pomeni, da ga še ni prebolel (enako za nasprotni spol).
S tem se pa ne morem strinjat. Je pač odvisno za kakšno časovno obdobje gre. Če gre za bližnjo preteklost je nekaj takega povsem logično.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
S tem se pa ne morem strinjat. Je pač odvisno za kakšno časovno obdobje gre. Če gre za bližnjo preteklost je nekaj takega povsem logično.
smile-1.gif

Jap. Je povem logično, da ga ni še prebolela /jo prebolel..

grin1.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ma pomoje nebo take panike kot je blo prvic... takrat sem pa res bil adijo. Vaja dela mojstra
smile-1.gif
Midva se z bivso "poznama" ze 8 let. Od tega sma 3 leta bla skupaj. Neke psledice to 100% pusti na tebi.

btw. prej sem se malo zlagal. nisem niti lep niti pameten niti bogat, lazem pa ne
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
smile-1.gif

Jap. Je povem logično, da ga ni še prebolela /jo prebolel..

grin1.gif
hysterical-1.gif
Sej si dr. Phil, samo pri takih stvareh pa ni nujno, da imaš vedno prav.

grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
ok, sem grd, reven, in zabit do amena, najraje pa se lazem. Vcasih tud kaj vkradem.
Mogoce pa je vse skupaj ena vlka laz in sem samo laznivec
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
on:
vedno ko ima clovek nekaj na izbiro, se mu kasneje zdi oz. vsaj pomisli, kako bi bilo ce se nebi odlocil tak kot se je. Dokler se ne sprijaznis s tem, kar si naredil si vedno na*ebal. Vedno obstaja razlog zakaj v dolocenem trenutku tako odreagiramo. (damo odpoved partenrici). Pri meni je pa problem, da mi je potem zal zato, ker pozabim na vse slabe strani in se spominajm le najboljsih. Upam, da sam pri sebi razcistim stvari, zato ker bom drugace vedno trpel. Ce se pa tukaj motim, pa mi ni pomoci. Kaj pa ce je res, da sem se narobe odlocil in je problem v meni ? Nisem dovolj potrpezljiv, mogoce nimam pravega pristopa, mogoce se nisem dovolj trudil ?... mah je*eno je vse top skupaj. Bolj, kot studiras slabse je. te ze more bit tak.
"spet bluzim oz. razmisljam na glas"

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Če sta končala iz kakšnega banalnega razloga potem je bolš, da ne gresta spet skupaj, ker nista zrela za partnerski odnos. Mal se zamisl katere so tiste tvoje slabe lastnosti, zaradi katerih si čez leta dostikrat prišel v konflikt. Morš bit samokritičen. Pol pa delaš na seb in jih odpraviš. Ne iz danes na jutr ampak čez čas. Če je pa ženska takšna, da dela probleme tam kjer jih ni in se ne misl spremenit, pol si pa pač poiščeš drugo in boš pri naslednji že bolj vedu kakšno partnerko iščeš. Res da so najprej vse super itd. ampak ko padejo maske si pa mal bolj pozoren na razne izpade in ne prenašaš vsega sranja samo zarad dobrga seksa in iz navade.