ma ni finančna dilema. sip80 itak nima detektorja za kovine, jbg ni tolk dnarja za menjavo. In da se mi zjebe kombajn sredi silaže, pa generalka, pa iskat nože naokrog, pa pol dela 2 ure pa spet generalka? Folk pa čaka, nafta se kuri, dela je povsod dost jaz se pa vozim naokrog ? Takrat pridejo ideje o poškodbah nekoga... 2003 smo meli 2x na eni njivi stojelom zaradi flohajzna z dratom privezanega na koruzo, pa mi do danes ni prišlo na misel da bi lahko bilo zaradi nasada. in dilema je samo v smislu če res lahko par hašišarjev drži v šahu pol doline, da jih noben ne prijavi.
plavi mi bodo pa najprej razvozili pol travnika, pol pa po možnosti še objavili na 24kur da so na prijavo poželi, pa mamo povračilne ukrepe. a to se da zmenit z njimi, da objavijo da so našli s helikopterjem ali kakorkoli že? pa da jim nasekam štible pa zložim ob cesto pa samo pridejo pobrat in odpeljat?
Lej, podpiram vsakega ki si pod daljnovodom uredi vrtiček in dela za sebe. lahko mu še pokažem plac pa potegnem kemično ograjo, da mu ne bojo srne vse požrle. Ampak tile mi zgledajo pa že na pol mafijska združba, ki se gre pridelavo na veliko. Pol pa še pustijo prazne plastenke pa embalažo ob nekih gnojil pa kajjastvemaj na robu njive. Niso to najstniki ki s srcem obdejujejo svojo rožico in ji dajo ime in jo vsak dan slikajo za na konoplja.org
tako da danes grem še poslikat plantažico, pol bom pa preveril pri plavih če imajo kakšno pametno idejo. V skrajnem primeru jo bom zagiftal pa je stvar rešena, za požet pa se še zmenim pri kolegu da se ne bova prekrivala, za backup.
Nebi se šel pretepanja ljudi in groženj in miniranja. Sam naj grejo stran.