seveda de ljudje klikajo in se zgražajo brez, da bi kaj brali. ziher policija vedno to možnost vključi.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kot sem razumel, ga ni vrgla v stranišče, temveč ga pustila na najbrž visoko frekventnem stranišču, kjer je vedela, da ga bodo hitro našli. Tako je detomor malo prenapihnjen naslov.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
seveda de ljudje klikajo in se zgražajo brez, da bi kaj brali. ziher policija vedno to možnost vključi.
tej bo pa izpadel kar "drag F00k" pred devetimi meseciCitat:
Uporabnik Kamele0N pravi:.. oddelek samo za zblojene nosečnice.
Ne. Robi.Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Poporodna depresija
A Jabe?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
In kaj bi rada, da napišem?
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Žalostno je da ste za eno mačko naklofali 10+ strani o bogemn detetu pa skoraj nič.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
In kaj bi rada, da napišem?
Ja gremo res v propad da je toliko joka zardi enega mačka.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
O mačkih se lažje pregovarjam, žal manj žalostna in manj resna tema kot tale. Je že na začetku šlo v smeri neumnosti, pa sem raje preskočil, ker mi je ene par odgovorov želodec obrnilo, sploh primerjava z mačko mi gre na jetra. Pa opazke o zblojenih nosečnicah in podobno...bruh....
Tule gre za hudo tragedijo in še hujšo osebno stisko in nazadnje seveda dejanje, ki je nesprejemljivo, nikakor pa obsojanja vredno, če ne poznamo okoliščin. Še dobro, da so dete našli in rešili. Je pa potrebno rešit tudi dekle in tega se večina komentatorjev tule nikakor ne zaveda, zato je bolje, da se ne spuščam v debate z njimi, bodo moje reakcije hujše, kot pri ustreljeni mački.
No ja ... Potem bi iz osebne stiske prišel še en umor dnevno v Sloveniji. Normalno psihično zdrav človek se s težavami spopade, ne pa pred njimi poklekne.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:Ne, osebna stiska vodi v stanje, ki je potem dovolj za ta korak.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
No ja ... Potem bi iz osebne stiske prišel še en umor dnevno v Sloveniji. Normalno psihično zdrav človek se s težavami spopade, ne pa pred njimi poklekne.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:Ne, osebna stiska vodi v stanje, ki je potem dovolj za ta korak.