A pa si štel sekunde koliko časa si moral čakat, da je dobil frej notranji pas?
A te je jezilo to, da si naredil kolono 4ih vozil za sabo in so te potem v krožišču prehiteli, mislim kakšna krivica. Pa hvala bogu da si se umaknil na zunanji pas in si tako poskrbel za več strpnosti v prometu
Nič me ni jezilo, tistih par sekund lahko počakam,
je pa ustavljanje v krožišču zelo nevarno pravijo policaji. Se strinjaš z njimi? Sem pripravljen na takšne situacije, tako da me ni presenetilo, tudi me boli qrac, če so me štirje prehiteli, samo vam poročam, kaj se sedaj v tem krožišču sedaj dogaja, ter da sem imel prav v svojih predvidevanjih. Krožišče je sedaj manj varno.
In ob tej priiki bi samo ponovil besede policajev, ki pravijo da so takšne kršitve nevarne, prav tako je zelo nevarno ustavljanje na krožnem.
In zgodilo se je v soboto popoldan, ko ni tam nekega primeta, tisti iz britofa ni nič kaj profitiral. Če tako dela tudi ob delavnikih popoldan, pa hitro zna zablokirat celo kolono in ustvarit gnečo.
Kako je pa to krožišče pretočno, kar je bil edini argument zagovornikov novega krožišča, pa vidimo na sliki na eni od prejšnjih straneh, ko je kolona skoraj do šenčurja, pa tudi tisti, ki se vsakodnevno vozijo tam pravijo, da ni nič boljše, kar se popoldanske gneče tiče.