Izbris zaradi žalitev. Naslednji podoben post ti bo prinesel tedenski paket v BANovcih.
Nazadnje uredil moderator:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimivo mx: Če avto ni bil tvoj: Si imel pooblastilo da ga lahko voziš?
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Lahko si ga ukradel.
Lahko te gnjavijo, ampak to ni praksa.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Lahko si ga ukradel.
Z ključi in prometno in avto ni prijavljen kot ukraden?
Pol pa lahko gnjavijo vsakega drugega ki vozi avto od mame, se pa ne piše isto kot ona,...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Že res, da ti mora povedat. Samo tudi to, da sumi, da prevažaš drogo, bombo, šnelfajrco ali kaj podobnega je popolnoma dovolj.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
ahahaha, kere buče Avtomobil ti lahko prečesa popolnoma! Zdej misliš, da če bodo recimo oropali eno pošto tam u enih božjih rovtah, in bodo policaji iskali roparja potem bodo imeli nalog za vsakega, ki se bo mim pripeljal? Ne se hecat no.
Citat:
Policist ti lahko naredi varnostni pregled kadarkoli. Tako, da se ni dobro delati pametnega, ker lahko na hitro dobiš še kakšno kazen zraven zaradi grdega obnašanja.
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
ksz....
Kaj se je meni zadnič zgodlo........mi na carini zadnič škif reče pokaži pač kuferam opremo itd.......pa jaz tam odpiram on ladl zadi pa kažem.....in pol ko sem pospravljal pa preden sem utegnil zapret kuferam vidim moela kak stegne njegovo taco pod moj zic....te pa me je dvignilo....tak sn rukno zic dol (ker sn ga predhodno dvignil ko sn si jakno jemal) da mu je skoro roko spipalo........tak je vedo takoj menda klko je ura...niti pisnil ni....samo lahko noč še