Citat:
Uporabnik darjan pravi:
V čečeniji so teroristične celice zelo aktivne, podobno, kot v afganistanu. Tam so kampi, kjer se ljudje urijo, da postanejo...teroristi, že od malih nog je taka vzgoja.
Kaj takega je potrebno izkoreniniti in pika.
A kašnih celicah, če so Rusi zmagali& zasedli deželo ?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
V čečeniji so teroristične celice zelo aktivne, podobno, kot v afganistanu. Tam so kampi, kjer se ljudje urijo, da postanejo...teroristi, že od malih nog je taka vzgoja.
Kaj takega je potrebno izkoreniniti in pika.
Meni je bolj všeč Zemlja brez ZDA.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zaradi očitnega razloga. Saj nihče ne trdi, da so američani moralni ali pa da počnejo kaj za "svetovno dobro". Mi pa je, osebno, bolj všeč njihov svet, kot pa svet "tistih" držav.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zaradi očitnega razloga. Saj nihče ne trdi, da so američani moralni ali pa da počnejo kaj za "svetovno dobro". Mi pa je, osebno, bolj všeč njihov svet, kot pa svet "tistih" držav.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
http://dailycurrant.com/2013/04/22/sarah-palin-calls-invasion-czech-republic/
toliko o zemljepisu.
OFF:Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
[
Mah kaj to! Veliko super razgledanih in dovolj starih slovenčkov ne zna našteti vseh držav, ki so mejile na bivšo SFRJ.
Včasih, mah kar stalno se sprašujem zakaj za vse svetovne probleme ne vprašajo slovensko rajo, saj vedo odgovor na sleherno vprašanje. V bisvtu bi lahko naredili neko internetno mešanico Googla in Wikipedie npr. allKnowingsloraja.com