Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne vem točno, samo sem prepričan da bi nekako moralo iti... Saj navsezadnje smo v EU, tako lahko kupujemo avte, kupujemo stanovanja... ne vem, naj to raje pove nekdo ko ve bolj natančno
Jaz sem prepričan, da to naročnino lahko skleneš. Edino pot bo malo daljša, kot pri Mobitelu.
V končni fazi bi kak trmast Slovenec zadevo lahko spravil do evropske komisije, podobno kot se je zgodilo z VW, ki Slovencem v Italiji ni želel prodajat avtomobilov. Rezultat: globa par 100mio eur.
Pri Orange moraš met avstrijsko kreditno, preverjena situacija... Se mi zdi da imajo tudi 3 mesečni odpovedni rok. Vse stvari bolj preverjajo kot pa pri nas.
ja kaj pa nej potem slovenc nardi proti mobitelui.
x let je naročnik, vedno plačuje, prenese cifro na firmo, gre stran iz firme, hoče cifro nazaj, ne more..firma jo da, sam mobitel noče sklent razmerja, ker ni zaposlen. in išče zaposlenga prjatla, k mu bo porok.
Hočeš rečt, da moraš pri nas biti zaposlen, če želiš sklenit naročniško razmerje? Bolano...
Sicer pa to ni primerljivo - jaz sem ciljal na diskriminacijo na osnovi državljanstva. Če mora lederhozentreger bit zaposlen, je jasno, da isto velja tudi za kranjskega janeza.
Men so v Nemčiji ob nakupu predplačniškeg paketa z mobitelom hoteli osebno izkaznico, potem so pa podatke vnesli v računalnik, no sej itak so spet narobe prepisali priimek in ulico, ampak vseeno
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.