Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja, zaradi tega sem plačal 60€ več dmvja kot bi ga realno moral. Samo pač nisem se želel pritožiti ker so se mi zoll tablice iztekale, pa ni bilo vredno zivcev in časa za 60€
Mi je bilo pa bedno, ker sem naredil vse po reglcih.
Isto jaz pred leti.
Menjalnik fuč na Golfu pa dokaj nizka cena v Nemčiji namesto 5900 eur po eurotaksu sem zanj plačal 4200 eur.
Normalno da je Nemec spustil če so mu na VW ju rekli da je samo menjava menjalnika možna in super duper ceno so mu dali 4200 eur z upoštevano kulanco.
No tisti Lager v menjalniku smo zrihtali za male pare.
Izjava je pa bila, da če hočem uveljavljati rabim izvedenca ki ga moram sam plačat seveda.
Oja pa je, govorim direk iz lastne izkušnje. Avto kupljen kot fizik od pravne osebe v Nemčiji, ker je bila vrednost na meji sprejemljive so preverili kaj je on gori prijavil v davčni obračun. Je pa avto tak, da ni evrotaksa.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.