Kolesarji ki vozijo po narobni strani ceste, ne morejo na prehodu počakat na pešce čeprocv morajo ustaviti?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne da vemo, jaz osebno sem enega takega zaprl. Klicalo je 5 voznikov da po regionalni cesti (kjer je omejitev 90 in vecina voznikov vozi varno, ko vidi policaja pa po zakonu, tako da so realne hitrosti okoli 110) brez luci vijuga kolesar. ko sva se s kolegom pripeljala po tej relaciji se je dejansko pojavil pred nama, je pa ravno zavijal iz nasprotnega pasu nazaj na desnega... In je rekel da se bo peljal naprej. Kaj naj drugega naredim? Ga spustim in ga pridem pokrit z mrliskim prtom cez pol ure? 1200 eur je veliko denarja (oz polovicka je 600 eur) ampak ce je to cena ki jo je placal da se je v pridrzanju zbudil ziv, je to precej poceni.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi: ... Po klancih navzdol vemo da niti motoristi ne ujamejo kolesarjev ...
nisem napisal da te bom po hudi luknji prehitel ko bos ti na supermotu. Vem pa kako se obnasajo motoristi na kladju in podobnih zadevah. Ali spustijo kolesarje naprej ali pa pred klancem poskusajo ubezat kolesarjem. S kaksnega crnivca in podobni klanci mi bos s coperjem tezko usel.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ja dobr....sej sm se furu z motorjem po hudi luknji....ce me pa ti s kolesom sledis, pa svaka cast.
Zdej pa mal nakladaš. A pijanček se je šel s kolesom nacejat v 30km oddaljeno gostilno ))Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne ker to ni vedno izvedljivo. Clovek je namrec zivel 30km stran. In morda se ne slisi lepo ampak policija ni marijina druzba. Sicer smo tipa zascitili in mu potencialno resili zivljenje ampak je bil tudi kaznovan. Upajmo da naslednjic premisli preden bo ponoci vijugal po regionalki.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sjtv; vprasaj tiste ki varujejo Franjo, kako gre po klancih. Res da huda luknja ni Kladje, ampak hitrejsi od sleparja po klancih navzdol ni noben problem. Lahko ti dam kako cifro motorista, pa se prepricaj. Zakaj pa je lahko kolesar hitrejsi od motorista in kje ga ujame pa sam ugotovi, da se bos lahko se malo bolj rolal.
Btw: osebi rekord z biciklom imam visji kot je predhodnik napisal. Pa sploh ni bila specialka, ampak neko "hervis" treking kolo.