Ustavljanje kolesarjev na kolesarski z marico

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.926
6.001
113
Citat:
Uporabnik heroj pravi:
Tudi državo prepovedat..vse prepovedat.
Tudi prepovedi
bonk.gif
?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
jp. Nekaj ljudi bi prišlo k sebi eni bi pa pač pristali med klošarji, naravna selekcija se temu reče
Predvsem otrokom in ženam bo lepo in romantično med klošarji,
Kaj pa naj s tistim vinom, iz zidanice? Ga bo država dala namesto plače svojim uradnikom?

Ampak glede na to, da policaji vsako leto par desettisočim pijancem že pokasirajo po tolk, mora bit dokončna rešitev alkoholizma po tvoje že zelo blizu ane?

Nisem vedel da so otroci pijanci....

Še mal naj zvišajo kazni pa bo hitr bolje.
Če sedaj veš da so otroci tudi pijanci, potem si pač funkcionalno nepismen, ker tega ni nihče nikoli trdil.

se pa plačevanje kazni iz družinskega proračuna pozna tudi pri otrocih (če ne najprej). In ko bo fotr postal klošar, bodo otroci in žena tudi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
No, kar se mene tice, je to, da je kazen za pijanega kolesarja ali pa pijanega voznika "rahlo" zgreseno. Primer, odlocim se, da se ga grem npr v petek zvecer v mesto nabutat (pa se ga v realnosti ne grem, ker sploh ne pijem). Ker imam pes do centra dobre pol ure, z avtom pa zavestno ne grem, ker vem, da ga bom pil, vzamem kolo. Ob 3 zjutraj se pocasi iz centra odpeljem proti domu (hitro se itak ne morem, ker sem koma), ustavi me policaj, napise 1200€ kazni... Pismu, da mi je potem lazje vzet avto, se mi ne bo treba jebat s poganjanjem, lepo se bom skobacal za volan in vozi misko, kazen je itak ista ce me dobijo (pa zgleda imam vec sans, da me dobijo na kolesu trenutno). Pa mi povejte, kdaj sem bolj nevaren? Z avtom v takem stanju se lahko odlocim, da se je "pametno" peljati 100 cez center, da grem na obvoznico (v kontra smer sicer, se zgodi) probavat koncno, na semaforju lahko zbijem 4 mulcke, ki gredo iz diskaca... Kaj pa lahko naredim s kolesom? Ce se se tako trudim, vec kot 30 na uro mi ne bo uspelo se peljati v mojem stanju, lahko padem pod kaksen breg, lahko koga zbijem na plocniku (pa je pomoje veliko manjsa verjetnost, da bo umrl na kraju nesrece), ali pa v najslabsem primeru zavijugam pod kaksen avto in me pac povozi.. Mislim, da sem z avtom vseeno bolj nevaren no.. Kolikokokrat smo ze brali v porocilih "pijani kolesar v nasprotno smer na avtocesti, vzel 4 zivljenja" ali "pijani kolesar na regionalki ubil mlado druzino"? Nej bo neka kazen, samo naj bo sorazmerna z nevarnostjo, ki jo povzrocas... Nekje upravljam 15 kil z enim pijanim oslom, v drugem primeru pa 1,5 tone plocevine s 100+ konji in isto enim pijanim oslom? Kaj se vam zdi bolj nevarno?

A za taksi še nisi slišal? Ali pa mestni bus?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kolesarji se zadnje čase obravnavajo že isto kot motoriste ... S tem, da so kolesarji bolj na udaru po denarnicah ... Bog ne daj, da se pelješ po nasprotnem pasu po kolesarski stezi, ali si na njej prehiter - mislim da je meja 25kmh, potem moreš obvezno stopiti s kolesa, da prečkaš prehod za pešce, če te vidijo, da se pelješ po pločniku in oviraš pešce itd ...

Samo čakam še tisti zakon, če ga bodo kdaj sprejeli ... da bomo na koncu še vsi mogli nositi obvezno čelade ... se bomo z bloka spravli ven na pločnik, pa si mogli nadeti čelado gor za tistih 50m do trgovine itd ...

Malo so se preveč kifeljci spravili na kolesarje ... Naj raje vse pošlihtajo pri motoristih, ki so abnormalni divjaki na cestah ...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.125
10.990
113
kod Džej-Zija
No ja, cisto prav je, da se sankcionira tiste, ki vozijo po kolesarski stezi v napacno smer. Hoces speljati iz kakega dvorisca, pa nabases beba, ki vozi v napacno smer in to mnogo prehitro, da se se ustavit ne more. Da o ogrozanju pescev s tem niti ne govorimo.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
lol, meja 25km/h
smile-1.gif

sam res, le kako si dovolijo kaznovati kolesarje ki vozijo po pločniku in ovirajo prešce... c.c.c. inkasantje!

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.926
6.001
113
Rekreativni_kolesar
V Avstraliji je čeladarski lobi izposloval zakon, da je čelada obvezna za vse kolesarje, ljudje so zakonu pokazali sredinec, v Avstraliji je posledično manj kolesarjev kot v Mongoliji.

kamela213
Oče je imel 2 sinova, eden je bil pameten in gospodarski, drugi je postal policaj.
Kot pravi sveto pismo: blagor ubogim v duši, saj ne vedo, kaj delajo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
glede na to da niti svetega pisma nisi sposoben prav citirat, bi se jaz takih trditev vzdrzal saj konec koncev vsem kazes svojo nerazgledanost.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
kamela213
Oče je imel 2 sinova, eden je bil pameten in gospodarski, drugi je postal policaj.
Kot pravi sveto pismo: blagor ubogim v duši, saj ne vedo, kaj delajo.

Zakaj imajo policisti najraje okrogle hise?
Da jih nihce ne more pricakati za vogalom.

Zakaj nosi policist trenirko na glavi.
Ker na njej pise Kapa.

Bi kaj drugega napisal, pa se bojim da ne bi razumel. Tako da bosta da dva vica, (po tvoje resnici) kar dovolj. Vsaj pri diskreditaciji sogovornika, bi se lahko bolj potrudil
smile-1.gif

Blagor ubogim v duhu, kajti njihovo je nebeško kraljestvo. Mt 5,3
Oče, odpústi jim, saj ne vedo, kaj delajo. Lk 23,34

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.926
6.001
113
Ja, ja, mačka definitivno zamijavka, ko ji stopiš na rep.

Nerazgledan ? Nisva skupaj krave pasla, nimaš pojma o meni, tako da ne nabijaj v prazno.

Čestitam vama, da imata toliko časa, obešati se na moj citat.

kamela
Lepo da si našel omenjene citate, bi bilo lepo da jih tudi razumeš in si jih dnevno recitiraš, medtem ko pišeš položnice s 3 nulami.

Mene samo čudi, kako to da so sta vidva, tako razgledana, pametna in oh in sploh super kul osebka le policaja...Sigurno se vama je godila neznanska krivica, da nista postala vsaj doktorja atomske fizike.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
Ja lej, ce ze hoces dr.kat in izpast pameten, potem se vsaj ne zmotit. Sprejemam, kritike, hece in tud podje.bavanja. Ampak vsaj pokaz da znas to dobro pocet. ne pa da se pri tem zmotis. In ce ti das meni porcijo (oz se delas norca iz mojega foha), jo bos dobil nazaj. To da potem jokas je pa odraz ega da ocitno ti mislis, da ti lahko, drugi pa ne smemo nic nazaj rect.

Kamele ne poznam, kaj pa sem sam pa ti ne ves, ker te ravno tako ne poznam (in obratno). Tu na forumu se en drugemu predstavljamo in kazemo skozi prispevke. in dokler bos pisal neumnosti (ko hoces izpasti cinicen) bom pac sklepal da si nerazgledan. Daj povej kaj je tvoja zaposlitev, da bom videl za koga sem premalo oz. manj od njega.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
poznam omenjene citate, vendar jih ne rabim recitirat, ker po tem nimam potrebe. tebi pa to lahko svetujem, da boš naslednjič, ko boš poskusil z diskreditiranjem sogovornika, vsaj napisal pravilno in ne izpadel tepček, kot si sedaj.
In ja, sodeč po tvojih besedah, je žalostno da je policist bolj splošno razgledan in pameten kot ti. Kaj si potem šele ti? Katerikoli poklic bi tu napisal bi temu poklicu delal krivico.