Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če bota mela še kaj small-talka preko maila, mu tak po ovinku omenite da ste zapalili
"znanca" in da je tudi naročil eno XXL-ko, mogoče nama ubode barem brezplačno poštnino.
grims-1.gif

Al pa kak -10%
evil.gif

Sej ste gorenc, bote že kaj nažicali madonca!
smile-1.gif

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124

Pa je res lepa, še lepš kot na tisti Julijanovi sliki, a steklenga podna pa nisi vzel
confused-1.gif

Dej še eno sliko na roki, da vidmo kako zgleda
cheer.gif

Kolk je pol pršlo vse skupi, do vrat
cool-1.gif

lp

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Sicer mi je stekleno dno všeč, a to uro bom imel, kadar se bom v luna parku vozil z "raketicami", ker je za bojevnike, tako, da bo skozi zadnjo stran vidna kakšna druga, najraje bi PP, a stane nesramnih 26.000 evrov. Za ta denar imam pa Poljotov za vsak teden menjati. Joke.

Je lepa urca in prvi vtisi so cool. Nekaj časa bo kar na roki in Braitling na varnem, potem bom pa spet zavekslal.

Ura je bila 265 evrov, poštnina 10 in to je vse. Julijan je mož besede in vse se je odvijalo načrtovano.
Itak http://www.poljot24.de rula.

Na roki je nemorem slikati, imam samo dve (roki) in če aparat držim z obema se ure ne vidi, če pa samo z eno (imam težek fotoaparat), se pa trese pa spet ni nič.

V glavnem, lepo izgleda. Še škatla je super. Prelakirana u nulo.

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124

He..he..sej če bi mel jest Breitlinga, bi si tud Poljota za okol bajte omislu
evil.gif

Dobr si nas zakuru, bom počaku, da se prvi val navdušenja poleže, pa počakam prve testne ocene
smile-1.gif

Ne, sam s tem nakazovanjem v tujino, pa zadnje cajte nimam izkušenj, vem da so včas na banki kr neki denarja pobral za nakazilo
tongue-1.gif
)
Kakšn hiter kurs kam to upišeš
wink-1.gif

Kok majo pa kej garancije tile Poljoti?

lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj so delali med 5to zjutraj in peto popoldan z njo nevem, glede nato da sem 10km stran doma kjer je skladišče...

Bullshit, sej ko se bodo pa prikobacali na dom, pa bom rekel da jo pridem tja plačat, pa ko bo reko zakaj,
bom reko enako sem se jaz spraseval zakaj mi niste ure dostavli že včeraj. Mislim z DE ura pride v 36 urah,
zadnjih 10km pa v 48ih...

Pa ravno ju3 bi jo rabil, mam nek hud zmenek, pa morem bit ultra. Pišuka!

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
10 eurov.

Sam sem klical na njihov depo v Ljubljani in možakar mi je dal gsm dostavljalca in ko sem videl, da je v Ljubljani, sem ga poklical. Je bil v bližini in hitro sva vse skupaj zamenjala. Ura je bila 1.11. še v Nemčiji in računal sem na ponedeljek, če v sobotah ne dostavljajo (ne vem), a v petek ugledam, da je že tu.
Torej, pokliči in popizdi.

@ sugar > sam sem plačal preko Eurocarda in gotovinsko nič. Saj je stran varna in ponudnik ni neki jebiveter, Dreja ima dobro mnenje o njemu in tudi sam sem dobil enakega, ko sva si dopisovala. Kot sem napisal, je tudi vse potekalo po pričakovanjih.
Garancije je 2 leti, se mi zdi.
V paketu je:

- ura v zelo lepi in elegantni leseni škatli
- Balshamove ruske piškote, oblite s čokolado
- originalni račun o nakupu (iz registrske blagajne), garancijo, navodila
- reklamni letak o novih urah iz letošnje kolekcije

Skratka, ni mi žal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pred dvema dnevoma sem se kar sam zapeljal na izpostavo tukaj v MB, ker pomoje še je danes nebi bilo na roki;

Paket je zajemal;

- ruske kekse

- lično leseno-stekleno škatlico z rdečim interiorjem

- katalog poljotovih ur + katalog modelov 2008

- certifikati, garancijski list in ostalo papirovje

- dodaten usnjen pašček

Ura je zares velika, čisto na meji, da se še da normalno nosit, brez da človeka moti, ur ne jemljem dol,

niti med spanjem, zato me je blo malo "strah" ampak po 2 dnevih je že kos mene, tako da je sploh več ne čutim,

privadit se še morem le vseh pogledov, ker te folk tu pa tam malo čudno pogleda, ker je res velika.

čeprav ima 250g, sem se je zlo navadil. Vidi pa se da je ura delana za ruske hruste in ostale komunistične

riglje, ker mi ura na začetku ni bila prav, sem moral it k čevlarju, da mi je na pasku naredil 2 novi luknjici,

pa nimam suhih rok, normalno moško zapestje je za tisti pašček zelo premalo
smile-1.gif

Priporočam nakup pri firmi poljot24.de, se da preko maila več zmenit, kot pa pri nas osebno v kaki xy trgovini.

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
A je pretežka za levo roko?
evil.gif

Jaz pa čakam da mi dostavijo tole:
cheer.gif

102489-seikoSNA413P1.jpg

Priponke

• 102489-seikoSNA413P1.jpg
    102489-seikoSNA413P1.jpg
    54,8 KB · Ogledi: 302

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Super.
cheer.gif

1. A manjših slik ne znaš delati. Baje imajo novodobni fotoaparati nastavitev zato, drugače je pri meni, ki slikam še na ploščo in magnezij.

2. Baje na desni roki nosijo ure geyi, če imajo boljše, oziroma [censored]čine, če jih nimajo.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Super.
cheer.gif

1. A manjših slik ne znaš delati. Baje imajo novodobni fotoaparati nastavitev zato, drugače je pri meni, ki slikam še na ploščo in magnezij.

2. Baje na desni roki nosijo ure geyi, če imajo boljše, oziroma [censored]čine, če jih nimajo.
evil.gif

1. s sodelavcem sma mela foto-drag race, me je hotel z 5.1 kodakom potolčt, pa sma nekaj testirala
primerjala, fotošopala, pa sem pol pozabil nazaj prilagodit.

2. Baje smo bli na luni, če imajo prav, oz. [censored]čine, če nimajo. Na poljot24.de je ura slakana na
desni roki, kot sem ze adl link, in sam že od nekdaj nosim uro na desni, baje so vsi ti vohudi v 50ih nosili
na desni roki, baje še zdaj večina rusov ima uro na desni, kar pa seveda niti malo ne vrjamem, nisem
še videl znanega rusa da ma uro na desni.

PutinCheckingWatchNewYear2007.jpg

Sem tip ki zagovarja avtentičnost, daje povdarek na orginalnosti,
in nošnja na desni je pač nek znak da je to res.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Kako pa je z naročanjem ur preko ebay ter da bi si poslal v AT pošto ter prišel iskat? Predvsem me skrbi kako je z garancijo če mi jo zalije voda(ker se bom potapljal)? A to garancija deluje da jim nazaj pošljem oni vse uredijo? Konkretno me ta mika:

http://cgi.ebay.de/Casio-Sea-P...6QQcmdZViewItem

SPF-60S-8VER.jpg

Pri nas je še nimajo, bravo evropa. Pa še ko bo bo verjetno 175€.

Nazadnje urejeno:

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
ja vender je cena za at 7€, za španijo pa že 23. Bogve kolk pa je za slovenijo
wink-1.gif
Dejansko me bolj skrbi situacija z garancijo, ima kdo izkušnje s tem?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.