Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Zadnji.
A se da v SLO že kupiti poljota?
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Zadnji.
A se da v SLO že kupiti poljota?
In zakaj ga ne bi narocil pri www.poljot24.de ? g. Juljan je prijazen, veliko ur je poslal v Slo ( zacensi z mojim Aviatorjem I leta 2002 ko sem moral placat se caino in ddv) In do sedaj smo vsi bili z njim zadovoljni - tudi v tujini ima dobre reference.
Edino kar je lahko malo motece je, da ure ne vidis v zivo. Ce pa imas kdaj pot v Munchen se lahko v Juljanovi "trgovini" tudi oglasis, si tam ure ogledas in opravis nakup.
Dvomim pa da bo Poljot sploh kdaj v Slo, saj bi moral imet tudi servis. Je pa urarjev, ki obvladajo servisiranje mehanskih ur v slo le pescica.
LP
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Jaz imam Patek aquanaut model, super ura.
Citat:
Uporabnik andmer99 pravi:
Ko si ravno načel temo servisa: na vsake koliko časa nosite mehanske ure na redni vzdrževalni servis? Se mi prav zdi, da bi naj to bilo nekje na 5 let?
A lahko priporočaš kakšen servis v MB - mehanizem ure je ETA 2801-2...
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Prestizno, drago oz. uro ki mi veliko pomeni bi pa jaz poslal kar v maticno tovarno.
Nič bat!Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Cestitke za zanimiv in redek primerek
Malalan kao ni mogel dobiti ne tesnila, ne stekla, ki je bilo malce počeno.Citat:
Konkretne informacije, kje bi lahko dobil tesnilo, ti zal ne morem dat. Jaz bi se na tvojem mestu hkrati pozanimal pri omenjenem urarju v Brezicah in hkrati v Svici. Ne vem zakaj bi hodil v Brezice, oz. v Svico, ce se gre le za narocilo tesnila. Ker rezervne dele ponavadi narocajo glede na referencno stevilko modela ali tudi na serijsko stevilko.