Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Ura prej ali slej pokaže posledice uporabe, odvisno kako in ob kakšnih opravilih ima človek uro na sebi.

Moja Heuerca po slabem letu že kaže kakšno praskico, predvsen na pasu, pa tut zunanji rob lunete je imel bližnje srečanje z železnim štokom :-(. Nič kritičnega, saj se da veliko tega lepo spolirat.

Tvoja praska je verjetno globja, ker kolikor poznam SloWatch, poliranje izvajajo in so najbrž tudi ga - kolikor se je dalo.

Odločit se boš moral sam, kar je najbrž težko. Po eni strani si kupuješ orng uro ki naj bi bila brezhibna, po drugi za 300€ ni malo keša. Jaz bi tut zagnjavil z dodatnim popustom, bi se vsaj bolje počutil.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
A menjava stekla pa ni možna? Dvomim, da pride steklo 300€ saj je najdražji del v uri mehanizem, vse ostalo je bolj tak..."poceni", razen pri kakšnih "exotičnih" urah.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Steklo se pri takšni uri ne spraska.
smirk-1.gif

Razen, seveda, če imaš Omego Speedmaster.
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
Kaj pa bi se potem spraskalo? Pasek? Ker ohišje je tudi neka huda kovina, tudi ne moreš kar tako spraskati?

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Evo, danes bil spet v Slowatchu in je prodajalka govorila s "šefico".
Za omenjen popust 30% se lahko obrišem pod nosom... Za prasko, ki je na uri ne dajo nič več popusta, naročijo mi lahko novo, a popusta lahko dobim maximalno 15%. Ko sem se v začetku leta pogovarjal za popust za Tag Heuer Carrero (tachymeter) je bilo govora o 20%. Tako da se sedaj nisem odločil za nakup... ure se pa sedaj tudi ne prodajajo kot kruh, tako da bom še raje počakal na "pravo" ponudbo.

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ja in kako za boga se je ona kar sama odločila, da ti da 30% popust?

a če bi jo pa vzel bi pa njej trgali tisti 500€ razlike od naslednje plače al kako?

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Pogovarjali smo se in je rekla glede na ris da bi se dalo dobiti 30%, vendar mora govoriti še s šefico.
Ni mi jasno samo to, da ko sem hotel kupiti Carrero Tachy bi dobil 20%, sedaj na to pa nič več kot 15%.

Saj se ne mudi in tudi Slowatch ni edina trgovina kjer prodajajo omenjene ure
smirk-1.gif

LP

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
KSZ

Čigav mehanizem imajo Emporio Armani ure? Opazil sem nekaj lepih (masivnih
grims-1.gif
) modelov. Se da dobiti v SLO? Nazadnje sem jih zasledil v Gradcu.

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Pogovarjali smo se in je rekla glede na ris da bi se dalo dobiti 30%, vendar mora govoriti še s šefico.
Ni mi jasno samo to, da ko sem hotel kupiti Carrero Tachy bi dobil 20%, sedaj na to pa nič več kot 15%.

Saj se ne mudi in tudi Slowatch ni edina trgovina kjer prodajajo omenjene ure
smirk-1.gif

LP

V Sloveniji, ima SloWatch ekskluzivo za Heuerja.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
V Sloveniji, ima SloWatch ekskluzivo za Heuerja.

Dobiš Tag Heuerja tudi pri Malalanu, preko meje v Avstriji pri Weikhardu in še se najde.

LP

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Ne bi kupil takšne ure preko spleta. Kar se pa cene tiče, pa jo tukaj dobim ceneje kot je na tej spletni strani.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.