URE tretji del

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Jaz ciljam na tvojo Omego
smile-1.gif

Koliko ima premera?

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Wau.. ...IWC.
Lep izdelek tradicionalne urarske hiše.

(offtopic: kako prilimaš sliko v sporočilo "brez sivega robu")

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
45,5 mm.

Kako pa prilimam sliko brez roba, pa nimam pojma. Kar zgodi se
cool-1.gif

Sem pa obedve kupil rabljene, željeni IWC je pa tudi rabljen zaenkrat okrog 8.000 evrov.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
ksz...

Evo, dans je prispela
cheer.gif

Kvaliteta za začetek je OK. Edino sponka na pasu je malce "češka" in potrebuje nekoliko močnejši stisk da se zatakne.

Bomo videli je rekel slepi
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma jaz sem si premislil za vse tiste zgornje, ki sem jih lepil, ker v bistvu hočem itak samo Luminor Panerai
grin1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ma jaz sem si premislil za vse tiste zgornje, ki sem jih lepil, ker v bistvu hočem itak samo Luminor Panerai
grin1.gif

Pismo no, a si "dec ali baba" prideš domov pokažeš račun/predračun in naj "plača" , ne pa nekaj o ponaredkih in podobno sranje.
bonk.gif
PS za Panerai nima vsak roke prave!

Nazadnje uredil moderator:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
grin1.gif

Kaj si "baba ali dec" da moraš skrivati stvari
bonk.gif

Od Panerai je najlepša osebno MARINA MILITARE:

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Mako po 11 dneh: +2,5/ dan
grims-1.gif
čez noč počiva na omarici položena na bok v nasprotnem bi bil rezultat slabši ( cca +4-5 sec/dan)
Kupil sem usnjen pas ki mi je malo prekratek, in za moje pojme bi lahko bil še malenkost debelejši zato bom izkoristil možnost vračila. Nekako sem ugotovil da usnjen pas le ni best option. Se bom vrnil nazaj na jekleni pašček.
Nisem ravno zadovoljen z svetlostjo kazalcev v temi, bolj kot ne neuporabno. Nekako tudi nisem ravno fan gumba za premikanje datuma. V bistvu bi sam uro naredil še bolj " industrijsko" bolj hard look brez poliranih površin na ohišju. Malo sem se na začetku veselil velikosti 44,5 mm pa sedaj ugotavljam da na mojem zapestju sploh ne izpade večja ampak kvečjemu normalna.

Overall: Zadovoljen, priporočam nekomu ki si želi mehansko uro in se hkrati ne boji da jo bo poškodoval, zmočil ali izgubil .

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če imaš na roki Panereia, ti tega nihče ne upa povedat, ure same so pa fantastične.

Stvar okusa sicer, a meni glomazne ure niso všeč. Tam pri 42mm se za mene neha...

Jaz pa nekje do 45mm gledam. Sicer pa zdaj za enkrat služi svojemu namenu Suunto D4. Ja jebeštrga, ne spada v tako temo, ampak glede na to, da jo vsaj enkrat tedensko uporabljam za svoj namen, je vredu
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jap. Zabavno te je bilo drkati v glavo cel teden. Sedaj sem se te pa naveličal. Pridružil si se velikim dečkom kot so najednik, sijan ipd. Čestitike.

*** Ignorniran uporabnik ***

PS. Pojdi se pritožit na ravbarkomando, kako je življenje nepravično. Z 8. stopnjo.
hysterical-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Jebe***jo tebe vsi teli, ki si jih naštel pa še kdo ane ? In to iz samega razloga, ker si tako samovšečen "zobozdravnik", lepo "srati s tujo roko ane", se spomniš ?