Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zelo zanimiva zbirka... "AP" in "Daytona" zraven Aliexpress V6 ure za 10€ in Ceruti 1881... skupna vrednost 120k€ . Že prvi AP ki sem ga na hitro pogledal (zgoraj levo) mi deluje kot kombinacija dveh modelov iz concept linije (link1, link2). Če bi bil pravi pa že sam vreden krepko čez 120k€.
Tudi opisi na 24ur.com so smeh. AP naveden kot HP (sicer morda pravilno v tem primeru) naveden kot pozlačen ne zlat (spet...verjamem). Po moje je G-shock najdražja ura v tej škatli.
se strinjam, samo oni rolex ja rang 50k€ plus... če bi tole bili originali si bolj na 500k, tako pa...fejk za fejk people. verjetno mal zavarovalnico poharat. goljufi pač.
View Catalogue PDFEffective May 20th, 2024, Sotheby's has lowered its Buyer's Premium rates and removed Overhead Premium for all categories excluding Wine Spirits. Sotheby's Overhead Premium will only be charged for Wine Spirits lots. Please refer to the Conditions of Business located on the...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.