Zanimjivo, vsi vse veste o predelavi na plin, ni pa nihče omenil da ni nujno da bo avtomobil po predelavi sploh "normalno" deloval na plin. Imamo doma 2 avtomobila na plin, eden gre, drugi pa gre bolj slabo in to po neštetih finih nastavitvah... Znancu 500m naprej od mene tudi na Touaregu niso uspeli uštimat na Plineksu plina da bi normalno delovalo. Poleti avto gre relativno normalno, pozimi avtomobil ne gre... Pa je bil mislim da 5x na dodatnih finih nastavitvah no potem je obupal in sedaj se poleti vozi na plin, pozimi na bencin. Torej kljub vsem sodobnim sistemom ni garancije da bo plin deloval na tvoj avtomobil. Pred pol leta sem tudi sam imel fiksno idejo da bi imel bencinca na plin, sem poklical nekaj največjih naših opevanih mojstrov v SLO in vsaj dva sta bila toliko poštena da sta mi rekla da ne garantirata da bo šlo, da lahko pa poslusimo in če ne gre se ven zmontira in nekaj plačam za delo in konec. Torej če mene vprašate, predelan avtomobil na plin rad kupim če lepo dela, da pa grem kupovat na pamet eno bencinko z velikim motorjem in mi ga potem ne gre predelat, hvala.