Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
A v Androidu obstaja kej (kot nastavitev ali pa kot aplikacija), da bi pri klicočem vedel, ali gre za klic na mojo številko ali gre za preusmerjen klic? Na WP-ju je ob klicu bila ikonca za preusmerjen klic, tu na Androidu (vsaj v osnovi) tega ni.
Hvala, saj to sem tudi sam ukucal v strica Gugla, samo znašel se pa nisem v vsej tej solatiCitat:
Uporabnik Fusion pravi:
vprašanj je veliko, če pa je kater dobil kak uporaben odgovor, pa boš moral sam ugotovit
https://goo.gl/6NEz7e
Citat:
Gooligan potentially affects devices on Android 4 (Jelly Bean, KitKat) and 5 (Lollipop),
ObupalCitat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Ne vem, če je že kdaj kdo to vprašal niti ali je izvedljivo. Primer: recimo, da imam privat soliden Android telefon Galaxy Alpha. Za službenega pa dobim osnovnega Samsunga, ki pa ima Bluetooth. Ker ne želim delat preusmeritve ali obstaja app, ki bi ga inštaliral na Alpho, jo sparil z osnovnim Samsungom in ko tja dobim klic, ga preko BT poberem na Alpho. Čisto tako me zanima, bi to šlo?
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Katera aplikacija (free) bi najbolj nadomestila namizni Photoshop v smislu layerjev, mixanja slik urejanja itd... hvala!