Kdo ve za kakšno dobro podobno aplikacijo, ki bi v slučaju slabega wifi signala avtomatsko preklopila na mobilne. Privzeta aplikacija te naloge ne opravlja dobro. Kljub slabemu wifi signalu še vedno ne preklopi meni dovolj hitro(na drugi boljši wifi signal in tudi ne) na mobilne.Dobro bi bilo, da bi lahko v nastavitvah določil kdaj-pri kateri moči signala ti preklopi na mobilne.Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Jaz imam tudi podoben problem.Preden pridem domov imam v bližini unifi,telefon se poveže nanj toda ko pridem domov je ta signal še vedno toliko močan(čeprav slabši od domačega) ne preklopi pa avtomatsko na domačega.Kako to uredit s kakšno aplikacijo nastavitvami?da bi mi ko pridem domov avtomatsko preklopilo na moj domači Wifi,unifi ne bi rad izklapljal ker večkrat zunaj kje pride prav da se poveže nanj.Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seah0rse.swififree
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.WifiManager
sprobaj in sporoči
ali pa s kakim taskerjem, ko prideš ob 16h domov, se ti wifi izklopi in vklopi, in se ti bo potem sam povezal na boljši signal. ne bo pa delalo, za kake vmesne ure.No po daljšem testiranju sem ugotovil, da ni nekih izboljšav s temi aplikacijami. Problem ostaja. Wifi s slabšim signalom ne preklopi na boljšega. Včasih ja včasih ne včasih potem raje ročno preklopim, tudi na mobilne ne preklopi čeprav je boljši signal. Tako da če kdo pozna kakšno rešitev aplikacijo se priporočam.Citat:
Uporabnik Borg pravi:
No jaz bom to aplikacijo,ki jo je predlagal Fusion kar pohvalilCitat:
Uporabnik Borg pravi:
Jaz imam tudi podoben problem.Preden pridem domov imam v bližini unifi,telefon se poveže nanj toda ko pridem domov je ta signal še vedno toliko močan(čeprav slabši od domačega) ne preklopi pa avtomatsko na domačega.Kako to uredit s kakšno aplikacijo nastavitvami?da bi mi ko pridem domov avtomatsko preklopilo na moj domači Wifi,unifi ne bi rad izklapljal ker večkrat zunaj kje pride prav da se poveže nanj.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seah0rse.swififree
Hvala.5*
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Kdo ve za kakšno dobro podobno aplikacijo, ki bi v slučaju slabega wifi signala avtomatsko preklopila na mobilne. Privzeta aplikacija te naloge ne opravlja dobro. Kljub slabemu wifi signalu še vedno ne preklopi meni dovolj hitro(na drugi boljši wifi signal in tudi ne) na mobilne.Dobro bi bilo, da bi lahko v nastavitvah določil kdaj-pri kateri moči signala ti preklopi na mobilne.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Iščem enostaven video editor. Ne rabim nekaj polnega efektov in ne vem cesa ampak da lahko preprosto kak s telefonom narejen video odrezem, kak del izrezem ali pa ga zmanjsam. Rotacija je bonus, ni pa nujno.
Sem jih probal par pa nisem nasel funkcj med oglasi in se mi je zdelo kot da sem na iphonu...
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Ne vem če je v vseh android verzijah, ampak pri meni (Cyanogenmod 13) v nastavitvah pod Developer options imaš opcijo "Aggressive Wi-Fi to Cellular handover" ki ti naredi ravno to kar želiš. Mal pobrskaj po guglu za to opcijo. Upam, da kaj pametnega najdeš.
Hvala. Tudi sam imam možnost te nastavitve-opcije. Toda kot sem napisal ta naloge ne opravlja ravno najbolje zato iščem alternativo.Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Privzeta aplikacija te naloge ne opravlja dobro.