Uporabni programi za Android + opis + slike

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Moja nova aplikacija - Dream Vision
Brezplačna uporaba za alter uporabnike (pošlji mi zs).
APP STORE
GOOGLE PLAY

Priponke

• 01.png
    01.png
    1,6 MB · Ogledi: 109

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.174
483
83
Moja nova aplikacija - Dream Vision
Brezplačna uporaba za alter uporabnike (pošlji mi zs).
APP STORE
GOOGLE PLAY
ali lahko narediš app, ki zna predvajata youtube playlisto (samo audio) na android auto? Imam playlisto s "podcasti" katero bi rad poslušal med vožnjo, ter da ne rabim za to prijet telefon v roke. Imam plačan yt premium, tako, da oglasi ne bi smeli bit težava. Pa hitrost predvajanja se mora dat nastavit na 1.5x in 2x :) Za vzorec lahko pogledaš recimo pocket cast.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Z audio YT zadevami se še nisem nikoli ukvarjal… delal sem pa že marsikaj, od mnogo iger, vremenskih aplikacij do te zadnje podprte z AI.

• Všeč mi je
Reactions: Janch

AlBa

Pripravnik
22. sep 2007
140
4
18
Kateri app se priporoča za obvešanje o radarjih v Italiji. Ni potrebna integracija z Android Auto, dovolj je samo zvočno opozorilo preko BT v avtomobilu.
Morda kaj podobnega, kot je AMZS-jeva aplikacija za SLO.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.174
483
83

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
A obstaja kakšna aplikacija, ki blokira marketing/zavarovalnice itd oz. vsaj opozori?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Misliš klice?
Sam sem namestil kar Google Phone Dialer (prej je bil Samsungov). Se mi zdi, da nekaj poblokira, pa pogosto tudi napiše, od koga prihaja klic (recimo: "Zavarovalniške storitve Janša&Kučan") pa potem niti ne dvignem, samo SPAM in BLOCK pritisnem.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Dost pogosto, ker je moja številka lahko dostopna. Velikokrat kličejo iste, češ ali sem si premislil, da bo njihov agent v bližini itd..
Številke blokiram, ampak imajo vedno nove

Bom probal google hone dialer. Hvala

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Saj mislim, da obstajajo še druge rešitve, ampak sam sem izbral kar Googlovo. Oni že imajo moje podatke, sicer jih delim še z naslednjim podjetjem

• Všeč mi je
Reactions: novaa

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Po mojem je sranje, ker so do podatkov (pred uvedbo GDPR) dostopali različni zastopniki. Ti so potem mnogo podatkov kar ohranili. Ravno s pomočjo prej omenjenega Google Dialerja vidim, da me kličejo čisto različni SPji, DOOji ... in vsi na začetku zblebetajo nekaj v smislu "imate pri zavarovalnici xx naslednja zavarovanja in je prišlo do sprememb". Tako da je čisto možno, da ima sama zavarovalnica XX res pri tebi označeno, da te ne smejo kontaktirati. Razni njihovi prejšnji partnerji pa ... so na različne načine prišli do podatkov.

Sicer pa se velja res večkrat sklicevati na GDPR in zahtevati umik soglasij.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Sem klical na telemach, če imajo mogoče bazo številk od teh spjev in doojev ki se ukvarjajo z marketingom in če lahko blokirajo te številke pa so rekli da ne.

Trenutno uporabljam google dialer, ampak ko pogledam številke za nazaj, ni niti ena označena kot marketing ali spam.
Mislim da je težava, ker vedno menjajo številke in tudi aplikacije rabijo nekaj časa, da jih dodajo na listo, ampak medtem pa že furajo novo številko.

Včasih sem uporabljal Truecaller in je bil super, ampak berem da je postal neuporaben. Od tega da ti poberejo vse podatke iz telefona in pošljejo na njihove strežnike, do tega da prodajajo podatke in pridejo scammerji do njihove baze številk. Kolk je res ne vem, ampak na redditu pljuvajo po truecallerju.

Sem pa našel na telegramu TrueCaller1Bot
Nekaj številk najde :)

sousis

Guru
16. nov 2019
1.602
1.080
113
Prvo vprašanje: kako ste prišli do mojih podatkov? Drugo: Ali imate moje dovoljenje za uporabo teh podatkov? (Če rečejo da, jim rečeš, da ga umikaš in da morajo izbrisat tvoje osebne podatke.) Tretje: Mi poveste prosim ime firme in davčno? Hvala, adijo. Vmes pa natipkaš prijavo na Inf. poobl.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
Ti samo sprašuj za njihove emaile, potem pa jim pošlji to:
KLIK
To sem jaz ene par tečnim poslal pa je bil v trenutku mir.
Evo še malo več: ip-rs

• Všeč mi je
Reactions: Gamero