Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ikonce sigurno ne, ker pač zamenjaš slikco. Launcher pa po moje, če že, minimalno.
Mene pa zanima, če se da kako zaklenit namizje. Da uporabnik ne more spreminjat ikonc. Ker to starejši ne vem kak jim rata... Ko pa vprašaš, pa noben nč ne ve...
Citat: Uporabnik Mraz pravi:
Mene pa zanima če razni launcheri (nova launcher) in icon packi kaj žerejo na bateriji, ali stvar pač zamenja UI kot se zamenja ozadje npr?
Dvomim da je večja razlika v porabi. Če je stock launcher zanič napisan (ali pa ima veliko animacij ipd.) zna bit Nova Launcher celo bolj šparoven z baterijo.
Ali je STREET VIEW po novem malo okrnjen, reduciran?? Sem se zadnjič malo igral z njim na telefonu preko google maps in opazil da recimo pri nas Velenju nekaterih ulic ni mogoče več videti, prej pa so bile. Sem to stestiral še na notebooku in je enako. Ali je to kdo še opazil, kakšna sprememba je to,,,,,??
To sem tudi jaz opazil, da na telefonu ne morem pogledati določenih ulic, ki jih na računalniku lahko.
Edit: Preveril še enkrat in pravzaprav sploh ni več te ulice v Streetview tudi na računalniku, pa še marsikatera druga je izginila.
Je pa npr. še zmeraj gor dvorišče pri enem kolegu na drugem koncu Slovenije, ko se mu je peljal mimo hiše do garaž zadaj, tam obrnil in nazaj na cesto.
Mislim da se je to verjetno zgodilo odkar so nam omogočili tudi v SLO prenos zemljevidov na telefon. Nikjer pa ne zasledim nekega pojasnila zakaj je sedaj sreet view oz. maps okrnjen. In tako kot pri tebi Daniel je tudi pri meni iginila cela ulica ki je prej bila pa še mnoge druge....
Svež v android vodah in že sem več kot navdušen, med drugim sem si customiziral home screen in stranski app screen (BREZ launchera!! - LG G4 omogoča različne ikone)
Ikone sem izpeljal iz icon-packa 'Whicons' ter dodal svoje, ki niso vključene (wow, authenticator, simobil itd)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.