Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Kaj pa Sd kartica, ni prostora?

32GB je skoraj polna
redface-1.gif

In glede na to, da bo zgleda čedalje manj telefonov imelo možnost razširitve, gigabajti v telefonih pa bodo vrjetno še vedno dragi, se mi zdi, da bi bil tak način, kot si ga želim zelo uporaben.

Ali potrebujem za ogled slik iz Google Photo appa internetno povezavo???
Citat:
PRIHRANITE PROSTOR V NAPRAVI: Google Foto vam iz naprave pomaga odstraniti varnostno kopirane fotografije in videe, tako da se vam ni treba ukvarjati s tem, ali morate izbrisati fotografijo, da bi naredili prostor.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik RAST pravi:
Mogoče tole pomaga za stiskat slike:
Crunch Gallery for Android

Je na google playu!

hvala!
ni čisto to, kar iščem. Bom pa še malo premislil, če si lahko kako pomagam z njo.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Malo poglej te cloud zadeve - vem da sem že imel primere, ko je low-res previeve vztrajno shranjeval na telefonu - dejansko je pa to rešitev, ki jo ti iščeš... Surdoc, copy, box, dbox, drive... tega je malo morje in je treba samo aplikacije sprobat.

Je pa po drugi strani res - danes je prenos podatkov cenejši kot dodatni gb v telefonu
smile-1.gif

edit: mislim, da se imel ta "problem" s tecent cloud ali pa yeiyunom (tam ko so gratis terabajti v cloudu)

Nazadnje urejeno:

lukak85

Zelenc'
1. nov 2013
24
0
1
pozdravljeni,

iščem aplikacijo, ki bi mi ko prejmem MMS samodejno vklopila prenos podatkov in prenesla MMS ter nato samodejno izklopila prenos podatkov. Imam samsung galaxy S4.

hvala za info.

lp

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Citat:
Uporabnik lukak85 pravi:
pozdravljeni,

iščem aplikacijo, ki bi mi ko prejmem MMS samodejno vklopila prenos podatkov in prenesla MMS ter nato samodejno izklopila prenos podatkov. Imam samsung galaxy S4.

hvala za info.

lp

Te možnosti že nekaj časa ni več na voljo v androidu
ne-ne-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.023
193
63
Je neka varianta... ime programa sicer ne vem, ti pa vklopi wifi ali prenos podatkov, ko se prižge zaslon telefona... ob ugasnjenem zaslonu pa je tudi net izklopljen. Če se ne motim, je ravno v tej rubriki nekje...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Je neka varianta... ime programa sicer ne vem, ti pa vklopi wifi ali prenos podatkov, ko se prižge zaslon telefona... ob ugasnjenem zaslonu pa je tudi net izklopljen. Če se ne motim, je ravno v tej rubriki nekje...
green power npr.
wink-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
green power npr.
wink-1.gif

du battery saver pro

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Eno vprasanje imam v zvezi z google earth for android. Je mozno v appu kako odpreti Poi tocke ki jih imam shranjene na desktop verziji...kml/kmz file, shranjen v dropboxu.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
A se pri Here maps(ali pa pri google maps), da slučajno potegniti z interneta tudi mape s satelitskimi posnetki?

Torej, da bi pri navigaciji bila prikazana satelitska slika tudi takrat, ko nimam povezave z netom?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
A obstoja pri Android telefonih, programček, ki bi ga naložil na računalnik in bi ti potem avtomatično naredil sinhronizacijo vsega iz telefona-tako kot je imela Nokia z Nokia Suite???

Druga stvar, ki me zanima pa je ali se da telefon nastavit tako, da bi se ob priklopu na računalniški usb avtomatično vklopila USB shramba brez dodatnih nastavitev?

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Se še komu sesuva in/ali čisto zablokira telefon aplikacija Dež na Samsungu Galaxy S5 mini (4.4.2.)?

Prej mi je na Samsungu Galaxy Xcover 2 delal brez problema.....

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Se še komu sesuva in/ali čisto zablokira telefon aplikacija Dež na Samsungu Galaxy S5 mini (4.4.2.)?

Prej mi je na Samsungu Galaxy Xcover 2 delal brez problema.....

Daj se ti neposredno na avtorja obrni ...
nahrung002.gif