Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kupljene apk-je bi moral android že sam namestit, če si pri prvem zagonu obkljukal, da se dela backup. Vsaj pri samsungu je tako.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Mi lahko prosim predlaga kdo kak launcher in dialer (ali masko) za starejše, nenavajene androida in toucha. Da bi bile samo osnovne funkcije kot na Nokia1110 in velike ikonice za pritisk. Ja, lahko se naredi bližnjice na namizje, toda to ni to.

Drug problem je pa dialer oziroma imenik. Tašča nikakor ne more osvojit drsanja po zaslonu in bi dialer z velikim izpisom in velikimi puščicami za premikanje gor in do.

Kaj več kot klici in sms se itak ne rabi...

Kaj so imeli pa Mobitelovi "androidi za starejše" gor?

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Jaz imam aplikacijo BIG Launcher kupljeno in lahko potrdim, da je super: nastaviš kar hočeš nato zakleneš, ikone so velike in stvar pregledna.
Sicer pa naloži si za test free verzijo (brez problema jo kasneje odtraniš in itak ne dela nobenih problemov na Androidu) in preizkusi.

Verjetno tudi druge aplikacije niso slabe, morda tudi boljše, ampak jaz sem se odločil za to in uporabniki so zadovoljni.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Zdravo! Ali kdo ve za kakšno aplikacijo ki bi omogočala glasovno klicanje in/ali glasovno aktiviranje aplikacij BREZ INTERNETNE POVEZAVE na NOTE4 ? Iščem in iščem toda ne najdem....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na telefonu sta dve, Svoice in google. Nobena od teh dveh nista ok?
probaj kak tasker, morda macrodroid

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
mislim, da je problem, ker uporablja googlovo slovenščino, ta pa ne deluje offline

no vsaj za search sem to probal, pa deluje dobro, ampak rabi povezavo

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
109
0
16
Zdravo, mene pa zanima katero aplikacijo uporabljate da vidite kaj prazni baterijo na telefonu?
Hvala

Nazadnje urejeno:

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.024
194
63
Saj je že po defaultu v nastavitvah vidno, ko klikneš na baterijo, kaj jo prazni. Razen če hočeš bolj podrobne podatke.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Kaj z eno aplikacijo uporabljajte za prebiranje forumov (alter itd)?
Recimo nekateri forumi podpirajo taptalk.

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
vem, zato ga pa na mobilcu pač ne berem

treba se je pč prilagodit modernim časom
evil.gif