Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nekaj me zanima, a obstaja kaksna aplikacija da je mozno povezati tablico z telefonom da bi koristil internet - ce imam naprimer 1 giga prenosa v paketu pri mobitelu ali simobilu. Telefon bi bil kot "ruter".
Tablica ima android 4 telefon je galaxy ace 2.3.3 .
Odlicno, hvala za odgovore - bom sprobal.
Aja, pa se to. Kaj pa naprimer tablica pa telefon nokia 5230 sistem pa je symbian s60.? Se frend tudi zanimaza to.
Lp
Za tablico ni važno kaj je. Glavno da sprejema wifi.
V telefonu pa pojdi pod nastavitve -> brezžična omrežja -> internetna povezava prek telefona (al pa kaj podobnega) - > prenosna brezžična dostopna točka. Tu pa nastavi geslo, itd.
Da ne odpiram nove teme.
Moj samsung s2 brez problema lovi wifi. Drugi samsung ace se ne priklopi.
Niti tablica z androidom 4.0.
Pa sem probal z dostopno tocko.
Poveze se ampak prenosa nobenega.
Je to sam za 3g variante.....da wi fi ne gre.
Ce bi ga povezal na kabel ?
prvi telefon more bit preko 3G in oddaja wifi signal (vklopiš v nastavitvah, glej par postov gor). Potem pa vzmaše tablico in se preko wifi priklopiš na prvi telefon.
da bi bil prvi telefon priklopljen na wifi in delil naprej wifi pa mogoče s kako aplikacijo. Na slo-androidu je nekdo že spraševal o tej aplikaciji
Planet Siol app... zanima me ker predvajalnik uporablja ta aplikacija, da lahko gledaš video clipe? Na vseh drugih mi zagrab bsplayer na temu pa nek svoj player, ki ne dela?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.