Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ta tvoj post me je spomnil za kaj bi lahko uporabil spodnji program:)
Ta program naj bi bil za take stvari, če se naredi nekaj, se potem zgodi nekaj. Se pravi, prideš domov, se prižge wifi.
Men bi bolj prov prišlo mogoče; ko dobim mms, se prižge internet:)

Takih programov je več, tega sem pač nazadnje opazil.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atooma

če bo kdo kaj testiral, naj sproči za kaj vse ga uporablja in kako deluje.

Cuk

Pripravnik
15. nov 2007
42
0
6
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Kako leto nazaj je bila ena igrica popularna pa se ne morem spomnit kako se ji reče - izgledalo je tako, da si šibal po enem "3D" poligonu in se z nagibanjem telefona moral izogibat oviram na poti...ta poligon pa je zavijal, se vzpenjal itd...ve kdo kako se ji reče?

In še nasvet za kake pametne, zanimive igre?

Preveč prostega časa?
aplauz.gif

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
A se Play Store sam updejta?

Iscem pa program, kot je na Samsungu Galaxy 3, imenuje se pa S Memo, ima kdo mogoče kaj podobnega?

lp

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
41
Bi se sam updejtal ja, sam meni se ni dalo čakat in sem kar potegnu iz tistega linka in ročno nadgradil

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.284
1.813
113
40
Vprašanje glede dropboxa...v nastavitvah nic ne najdem...je zadeva nastavljena da se sinhronizira samo ko je telefon na wifi-ju? Ker si bom neke vecje stvari gor nalagal in ne bi rad, da mi linijo cisto zabaše..

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ali obstaja kakšna aplikacija, ki bi (ko bi gledal Voyo na Androidu) lahko omogočila streamanje prek DLNA na TV?

Namreč imam imam Samsung TV, ki ima internet in omogoča DLNA. Ko na telefonu gledam Voyo bi to gledanje samo "prestavil" na TV, tako da bom videl na večje.

Po domače rečeno rabim nek program, ki bi omogočal streamanje Voyo aplikacije preko wlan omrežja in DLNA na TV.

Naj še omenim, da imam trenutno nameščen IMedia Share in lahko streamam youtube posnetke.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Je slučajno mozno tako nastavit, da bi se mi WIFI avtomatsko vklopil samo na določeni lokaciji (beri doma, pri moji)...ker drugje ne rabim ( v sluzbi sem na racunalniku itd)..baje to eni programi znajo...da preko gsm antene ve tvojo lokacijo in ko lovi dotična antena se prizge wifi..?
To iščeš:
AutomateIt

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
kateri samsung tv imaš? letnik 2011 in 2012 že imata voyo aplikacijo za tv.
lp

Mislim, da glih konec 2010
smile-1.gif

Je sicer pameten TV, ampak VOYO ni na voljo za mojega. Očitno (vsaj tako si razlagam) so kasneje začeli delat neke druge vrste pametnih TV.

Sicer pa moj model TV SAMSUNG LE40C652.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
kateri samsung tv imaš? letnik 2011 in 2012 že imata voyo aplikacijo za tv.
lp

Mislim, da glih konec 2010
smile-1.gif

Je sicer pameten TV, ampak VOYO ni na voljo za mojega. Očitno (vsaj tako si razlagam) so kasneje začeli delat neke druge vrste pametnih TV.

Sicer pa moj model TV SAMSUNG LE40C652.
yup, za C serio ni podpore.
žal...

mogoče edino preko BR playerja - če ga še nimaš...

Amilo

Zelenc'
10. avg 2007
21
0
1
Ali mi lahko kdo pove kako bi klical z Sony xperia Go samo z zvočnimi ukazi? Če pritisnem tisti mikrofonček zraven googlovega okenca mi napiše: Connection problem, Speak again, Cancel.
Ali moram imeti za to kak namenski app?

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Amilo pravi:
Ali mi lahko kdo pove kako bi klical z Sony xperia Go samo z zvočnimi ukazi? Če pritisnem tisti mikrofonček zraven googlovega okenca mi napiše: Connection problem, Speak again, Cancel.
Ali moram imeti za to kak namenski app?

vklopljen moreš imeti prenos podatkov

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Res odlična zadevica, vendar 90 EUR ni vredna
frown-1.gif

To bi TV moral omogočat že sam po sebi. Sicer mi je čudno, da moj TV tega ne omogoča, saj ga imam povezanega na wlan omrežje in uporabljam internet na njemu.

Mogu bom še malo pogledat pod nastavitvami, ker morda pa imam to že vgrajeno (neko funkcijo allshrare sem že videl, samo je nisem nikoli uporabljal)
smile-1.gif

Pa tudi v karakteristikah mojega TV piše, da omogoča all share, samo ne vem, ali je potrebno še tale dongle dokupit?