Union Olimpija 2009/10

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Omg, UO si dela samo eno veliko sramoto v Evropi!
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
LOL, Bečiroviæ prevzel stvari v svoje roke in žogo podal nasprotniku....

Če po tejle tekmi ne odleti Zdovc, z njim pa še Sani pa Bavčič, prodajam karto za CSK!!!!

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Edin Bavčiæ - komu ta plačuje, da igra? wtf? Model nima pojma!!!
stupid-1.gif

Kaj počnejo na treningih, mater, naj jih na proste da pa naj jih cepajo en teden, cele obroče luftajo pm, pa potem bi se mi šli euroligo...

Tole UO razmeče Creativ kot za šalo...
rolleyes-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Še enkrat se je lepo pokazalo, da na EP večino trenerskega dela opravi Smodiš.

Zdovc ima po imenih eno najboljših ekip UOL zadnjih 10 let, naredi pa slabše kot vsi dosedaj. TAKO PORAZNE sezone UOL v evroligi še nikoli ni mela!!!

Bavčič zafukal celo tekmo na koncu, če ta ne bo letu..... A na klopi vseskozi Kikowski, igrajo pa peki....
bonk.gif

Če zdovc ostane trener ne kupim nobene več karte za evroligo, sicer pa za un let ko bojo še notr se itaq ne splača...

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
kot vsako leto. . . . bodo državni prvaki + pokal bojo dobl, pa tam nekje okoli 6. mesta v jadranski ligi, pa bo sezona več kot uspešna
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
haha sem prižgal basket v 5 minuti tretje četrtine oz. za tiste, ki ne spremljate pogosto basketa v 25 minuti od 40 vsega skup

in so naši dosegli 18!!!!!!! točk, potem sem videl, da so v celotnem prvem polčasu zbrali 15 točk... to se sumira na 30 pik na tekmo?!?!?!?!

eh brezveze

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
odkar gledam košarko, tako leve Olimpije, kot jo gledamo letos, še nisem gledal. Matrajo žogo, dokler se ne izteče napad, al pa fuknejo tja u 3 PM. Nobene akcije. Pa kam je hodu Zdovc za trenerja - u Kungoto ? Pa kaj sploh delajo na treningih ?
In pol pride ven z izjavo, da gradi evropsko Olimpijo. Mater, ampak kadarkol ga kamera pokaže, se drgne po obrveh.

Močno upam, da se Sagadin vrne, zdej, ko ni več v Zadru...