Union Olimpija 2009/10

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Zgleda že tako, samo če dobro prebereš seznam igralcev je kar šest branilcev in samo eno krilo, pa še ta je bolj nisko krilo.
Imajo 13 igralcev na spisku. Ponavadi jih je bilo 9 ali 10 potem so pa še dva mladinca potegnili, da so zapolnili listo.
Upam, da bo tole letošnji proračun zdržal.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Zgleda že tako, samo če dobro prebereš seznam igralcev je kar šest branilcev in samo eno krilo, pa še ta je bolj nisko krilo.
Imajo 13 igralcev na spisku. Ponavadi jih je bilo 9 ali 10 potem so pa še dva mladinca potegnili, da so zapolnili listo.
Upam, da bo tole letošnji proračun zdržal.

Imajo pa 6 igralcev, visokih 210 cm ali več, kar se tudi še nikoli ni zgodilo
grims-1.gif

Če bo le Zdovc uspel narediti pravo klimo v ekipi. Nekako se mi zdi preveč mlahav (kot da nima avtoritete), preveč ima dela s svojo levo obrvjo (mogoče je to njegova erogena cona
evil.gif
).

Bomo vidli. Letos je zadnja možnost, da nekaj naredijo in se obdržijo v Evroligi, če ne bo v Sloveniji suša, kar se Evropske košarke tiče. Jaz jim privoščim uspeh, čeprav se prav vsako leto pričakuje veliko, potem pa...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Če bo le Zdovc uspel narediti pravo klimo v ekipi. Nekako se mi zdi preveč mlahav (kot da nima avtoritete), preveč ima dela s svojo levo obrvjo (mogoče je to njegova erogena cona
evil.gif
).

Upam, da nebomo spet brali kako je itak nesposoben in zanič kot smo pri reprezentanci. Pustimo mu, da pokaže kaj je sposoben narediti z ekimpo, ki jo je sam zbral.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Več kot ti v svojem življenju preklet negativnež. Nikol nisi verjel v našo reprezentanco in nisi vreden da navijaš za Slovenijo sploh. Kot v temah o politiki si saj meni dokazal tudi tle da si patetičen.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
človek tako kot se ne primeš dela tako ti tudi šport ni domač... seveda sem se spravil v avto in se vozil 12 ur zato ker ne verjamev v njih... in če se vrnem na politiko - pač komunajzarju kot si ti je vse ostalo patetično in to ti je tvoj dedek že od malega vcepil v glavo
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Men ni nič patetično. In kako je on vedel da se bo Dragič poškodoval in kako je on takrat vedel da bo tako sojenje? Ti si tak kmet sori

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik netko pravi:
a tebi se zdi da je nekaj blazno velikega dosegel z reprezentanco...

Upam, da si Peter Kauzer ali pa Kozmos in da si vsaj svetovni prvak v kateremkoli športu, da tako kritiziraš.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik netko pravi:
a tebi se zdi da je nekaj blazno velikega dosegel z reprezentanco...

Ni nekaj blazno velikega, je pa največ od vseh do sedaj. Dokler ne bo kdo boljši je Zdovc najboljši selektor vseh časov pri nas
cool-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
pa to je point človek ni dosegel cilja... Šešok se je spravil na FIBO da bi prikril dejstvo saj je mislil da bo poceni skozi prišel... namreč Zdovc mu je s prihodom in ceno ponudil možnost da bo še nekaj več pobasal... alternativa bi bila pred letom ali dveh enega močnega strokovnjaka pripeljati ki bi iz te ekipe naredil max vendar to bi pomenilo bistveno več denarja in posledično manj za v žep...

bodimo pošteni saj so res dosegli največ od vseh ekip do sedaj pa vendar realnost te ekipe je bila medalja pa še to ne katerakoli - najmanj srebrna

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik netko pravi:
pa to je point človek ni dosegel cilja... Šešok se je spravil na FIBO da bi prikril dejstvo saj je mislil da bo poceni skozi prišel... namreč Zdovc mu je s prihodom in ceno ponudil možnost da bo še nekaj več pobasal... alternativa bi bila pred letom ali dveh enega močnega strokovnjaka pripeljati ki bi iz te ekipe naredil max vendar to bi pomenilo bistveno več denarja in posledično manj za v žep...

bodimo pošteni saj so res dosegli največ od vseh ekip do sedaj pa vendar realnost te ekipe je bila medalja pa še to ne katerakoli - najmanj srebrna

Ne vem, kaj se v zakulisju dogaja, ampak za mene je Zdovc napravil dobro delo. Osebno bi želel na klopi Slovenije Tanjeviæa, ki je bil med kandidati pred Pipanom, ampak je bil po besedah vodstva KZS predrag.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Sicer ne vem, zakaj se je tema o UO spremenila vtemo o repki - ampak tukaj še moje mnenje:
Pred 4 leti bi morali najti denar za Tanjeviæa, enostavno morali. Pipan ni bil slab, ampak Tanjeviæ je mnogo boljši. Če bi imeli Tanjeviča, bi imali danes vsaj dve, če ne tri medalje.
Tale reprezentanca nas bo razveseljevala še dve-tri leta, nato gre zlata (mladinska) generacija počasi v pokoj. Kdo nam ostane? Zakaj KZS iz te generacija ne znala potegniti več, naj si odgovori vsak sam.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Sicer ne vem, zakaj se je tema o UO spremenila vtemo o repki - ampak tukaj še moje mnenje:
Pred 4 leti bi morali najti denar za Tanjeviæa, enostavno morali. Pipan ni bil slab, ampak Tanjeviæ je mnogo boljši. Če bi imeli Tanjeviča, bi imali danes vsaj dve, če ne tri medalje.
Tale reprezentanca nas bo razveseljevala še dve-tri leta, nato gre zlata (mladinska) generacija počasi v pokoj. Kdo nam ostane? Zakaj KZS iz te generacija ne znala potegniti več, naj si odgovori vsak sam.

Se strinjam.