Union Olimpija 2009/10

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Jebeni Navarro je moral ravno proti nam odigrati tekmo sezone. S tistimi prodori in meti čez centra ubijajo nasprotno ekipo. Pa tri zaporedne trice...

tekmo sezone?

ti pa res ne poznaš Navarra, to je zanj bolj kot ne standard

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Jebeni Navarro je moral ravno proti nam odigrati tekmo sezone. S tistimi prodori in meti čez centra ubijajo nasprotno ekipo. Pa tri zaporedne trice...

tekmo sezone?

Očitno ga ti letos nisi preveč dobro spremljal...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Car: točno tako.....verjemi mi, da je meni bolj užitek celo tekmo navijat ,se dret itd...če bi hotel gledat, grem v kino ali gledališče...ali pa doma v miru....Kaj misli folk? Eni so samo šmekali, pa babe? Jao jao....slabo navijanje, totalno razočaran, še najbolje je bilo proti PANATHINAIKOSU.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

tekmo sezone?

prejšni teden proti maccabiju :
24 pik, 5/10 trojke, 3 skoki, 5 podaj, 2 ukradeni žogi, raking 27

ta teden
27 pik, 3/8 trice, 2 skoka, 1 podaja, 0 ukradenih ranking 24

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

tekmo sezone?

ta teden

Pa dobro, ti si zdaj navedel zadnji dve tekmi.

Navarro1011.jpg

Boš zdaj nehal?
rolleyes-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Vsi govorite tuk o tem zadnjem napadu...ja, so ga zaj*, pa kaj! ...ahko bi že prej odigral brez vseh pionirskih napak, mislim, ene so ble take, kot da bi se jih iz knjige naučil....škoda je, da igrajo 1:5 al pa mogoče 2:5...nobenga ornk napada, noben neki prodirat ni upu pol tekme.
Pol pa svaka čast za preobrat!
cheer.gif

Sem si prisegla ,da tokran ne bom brez glasu...seveda ni šlo, lih do naslednje tekme ga bom spet mela
tongue-1.gif

All in all...je blo vredno vseh zgubljenih živcev in glasu, pa upajmo na najboljš v naslednjih tekmah!
cheer.gif

ps: Js bi tut mela tak naštelano roko, k Navarro
grin1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ja, glej...se vidmo na naslednji tekmi! B13
smile-1.gif
))

Ja, jaz sem načeloma tud pričakovala neko boljše navijanje. No, jaz sem dala vse od sebe, kar je dons zlooo očitno.

Sicer so pa res igrali na koncu tko, da bi jih res osnovnošolci premagal. Da ne govorim o sodnikih in raznih korakih, ki jih niso upošteval. To me pa razkur čiiiist.
Sam je blo pa zanimivo. Ko je bilo konec prvega polčasa je šel folk vn na pir in ko so prišli nazaj, so velik boljš navijal k prej...ddddd
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

tekmo sezone?

ta teden

Pa dobro, ti si zdaj navedel zadnji dve tekmi.

Navarro1011.jpg

Boš zdaj nehal?
rolleyes-1.gif

poglej malo kolk je igral v tistih tekmah in kolk v zadnjih dveh

da ne omenim, da je najboljši scorer ekipe v ACB ligi tudi v letošnjem letu, vrhunski igralci pač igrajo vrhunsko takrat, ko je to pomembno in takih tekem navarra sem videl že preveč, da bi bilo dobro zame

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ja, glej...se vidmo na naslednji tekmi! B13
smile-1.gif
))

Ja, jaz sem načeloma tud pričakovala neko boljše navijanje. No, jaz sem dala vse od sebe, kar je dons zlooo očitno.

Sicer so pa res igrali na koncu tko, da bi jih res osnovnošolci premagal. Da ne govorim o sodnikih in raznih korakih, ki jih niso upošteval. To me pa razkur čiiiist.
Sam je blo pa zanimivo. Ko je bilo konec prvega polčasa je šel folk vn na pir in ko so prišli nazaj, so velik boljš navijal k prej...ddddd
grin1.gif

B8
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja Navarro gre men na jetra ze od nekdaj, lih zarad tega njegovga znacilnega meta, k ga noben ne more ustavt, pa zmer nasuje model skor 30tko. Prasc je nadrkan.
evil.gif

Drugac pa res skoda, mel smo lepo sanso. Me pa veseli, da ni blo 15, 20 razlike, ze zarad useh patetikov s kerimi se pogovarjam, k slisjo barecelona, pa zacnejo kok bomo pusil za 20, ker to je pa res bla bla bla bla....shut da [censored] up, pa naviji, dumbass!!!
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
sem dans bral v ekipi, da baje Navarro na segrevanju zgledal čist zdolgočasen pa nezainteresiran, pa mu je asistent trenerja podajal žogo, tipo pa dvanajst tric zaporedoma...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
So what. Je tko lepo falil 3 trojke na tekmi, da ga je bilo v veselje gledat (pustmo tistih miljon k jih je zadel)
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sami neki zescy fani pa znalci zdej, ko se je Olimpija uvrstila med top 16...
hysterical-1.gif

Prej je bilo pa.. čri čri čri čri čri čri čri čri.... tako, kot so topici o tekmah v Jadranski ligi
hysterical-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Podpreti UO naslednjo sezono z nakupom sezonskih kart pa bo. Če bo 3/4 jedra ostalo in se še Murič in Salin itd razvijejo + 1 do 2 igralca pa so na konju.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Za plačo Ilievskega bi lahko dobili Lakoviča, ki v Barca igra zelo malo, pa bi Olimpija lahko ciljala na final4. Upam da se jim uresničijo napovedi da pripeljejo Smodiša, Lakoviča in Nesteroviča za naslednjo sezono. Mislim pa da bo za Smodiša težko, ostala dva pa lahko kariero zaključita pri Olimpiji.. kot Jagodnik, ki je letos pokazal izjemno veliko...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
ksz

Zdaj je kar naenkrat Ilijevski največji drekač... vsakič posebaj me športni strokovnjaki presenečate z ugotovitvami
bonk.gif