Union Olimpija 2009/10

psytoma

Pripravnik
2. feb 2010
251
1
18
je sploh še kakšna možnost priti do kart od doma ?

edit: dobil preko eventim telefona

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Noup, tudi na pumpah baje nič več. Baje ni več "trojčkov" na razpolago, zgornji sektor je pa že razprodan.... to niso uradne informacije....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
konec, RAZPRODANO.

zdaj pa lepo 3x cene na BOLHI.
Da dobim kakšnega, ki mi bo prodal karte po 3x ceni!!!
jezen.gif

Eno uro na compu, pa tema...
Edit: Se že pojavljajo na Bolhi, cena zaenkrat 70€! Da jim j.ebem vse po spisku, banda!

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
najhuj je to, da če olimpija 2 tekmi zgubi na začetku, bo potem dvorana prazna, ko bo folk sedel doma na 10 kartah...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Upam, da je čimveč pravih navijačev prišlo do kart, ki spremljajo olimpijo v dobrem in v slabem, ne pa neki priložnostni navijači, ki so letos zrastl kot gobe po dežju.
Jst nisem šla kupovat kart, ker sem do njih hvala bogu prišla po drugi poti, sem pa vidla, da so ble praktično v 20-ih minutah razgrabljene ... jst bi popizdila, da po 10-ih letih navijanja za olimpijo ne bi prišla notr. Verjamem da je kar nekaj ljudi razjarjenih, ker so spremljal olimpijo takrat, ko smo zgubljal tekmo za tekmo pa so vseeno ob začetku nove sezone prišli in jim stal ob strani, ko se je zdel da slabš ne more bit, zdej pa lahko samo na bolhi opazujejo kako nekateri prodajajo karte po nečloveških cenah.

lp

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
To se eventimu zmeri dogaja, ni prvič in sm jezen, da ne naredijo nekaj, da bi se za tak naval normalno kupovalo, pa zarad mene stari sistem, v vrsto pa čakat pred okenčkom. Še zmeri bolj pravično, kot to, da lahko le redki srečneži preko neta kupijo 6 kart, delavci na pumpah, pa si jih nagrebejo kolikor želijo.
Seveda pripomorejo tu še sponzorji in povabljenci, ki se na tako tekmo prulečejo s pol familije in so prvič na tekmi in sploh ne vejo zakaj so tm, ampak grejo, ker grejo usi in je to moderno. Na tribunah je tako polno kravatarjev, njihovih žena in otrok, ki mirno sedijo in se sprašujejo kje so kokice in kdo je naš, vzdušje v dvorani pa probavajo držati redki pravi navijači. Bemti Eventim!

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Od 13.000 jih ene 3.000 sploh ne ve, kaj gre gledat....morda mislijo opero?

Daj marš tak sistem!!!!!!!!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Točno to. Okenčki bi bli zakon, tisti ki majo radi Olimpijo, bi čakal tud cel delavnik, če bi blo treba. Trenutno stane, kjer je pol dvorane nekih naključnih gledalcev, ki ne poznajo osnov košarke, ampak so tam, ker je to moderno, je porazno.
eventim si pa ob vsakem večjem dogodku dela take bruke, da je prav neverjetno.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
To se eventimu zmeri dogaja, ni prvič in sm jezen, da ne naredijo nekaj, da bi se za tak naval normalno kupovalo, pa zarad mene stari sistem, v vrsto pa čakat pred okenčkom. Še zmeri bolj pravično, kot to, da lahko le redki srečneži preko neta kupijo 6 kart, delavci na pumpah, pa si jih nagrebejo kolikor želijo.
Seveda pripomorejo tu še sponzorji in povabljenci, ki se na tako tekmo prulečejo s pol familije in so prvič na tekmi in sploh ne vejo zakaj so tm, ampak grejo, ker grejo usi in je to moderno. Na tribunah je tako polno kravatarjev, njihovih žena in otrok, ki mirno sedijo in se sprašujejo kje so kokice in kdo je naš, vzdušje v dvorani pa probavajo držati redki pravi navijači. Bemti Eventim!

Danes so se Eventimu dogajale res čudne stvari. Med drugim so se tudi pomešale seje in si lahko kupil nekaj zase v imenu nekoga drugega. Zna biti še zanimivo.
cheer.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ne omenjaj kar ena čudna imena sem imel skoz gor....plača drugi po pošti pa zastonj dobiš LOL :D

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Upam, da je čimveč pravih navijačev prišlo do kart, ki spremljajo olimpijo v dobrem in v slabem, ne pa neki priložnostni navijači, ki so letos zrastl kot gobe po dežju.
Jst nisem šla kupovat kart, ker sem do njih hvala bogu prišla po drugi poti, sem pa vidla, da so ble praktično v 20-ih minutah razgrabljene ... jst bi popizdila, da po 10-ih letih navijanja za olimpijo ne bi prišla notr. Verjamem da je kar nekaj ljudi razjarjenih, ker so spremljal olimpijo takrat, ko smo zgubljal tekmo za tekmo pa so vseeno ob začetku nove sezone prišli in jim stal ob strani, ko se je zdel da slabš ne more bit, zdej pa lahko samo na bolhi opazujejo kako nekateri prodajajo karte po nečloveških cenah.

lp

daj ne filozofiraj, tistih, ki so olimpijo spremljali v dobrem in slabem je 50

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Men gre posteno na jetra ja, ker nismo dobil kart....smo pa sedel v Hali tud k smo vidl 1 samo zmago, ostalo porazi.....ko jih jebe opice japijevske.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

lp

daj ne filozofiraj, tistih, ki so olimpijo spremljali v dobrem in slabem je 50

Ma nemoj ... se ne spomnim, da bi bla kdaj na evroligi udeležba 50 ljudi ... je kar nekajkrat več ljudi, ki redno hodijo na vse tekme.

Sicer je šlo pa poleg sezonskih v prodajo samo 6000 kart, tko da so za vso zmedo v veliki meri odgovorni pri olimpiji, ker talajo karte za đabe okrog.
uf-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
no, poglej malo za 2 leti nazaj (pa 3, 4) za jadransko ligo, ko je bilo po 50 gledalcev na domačih tekmah v tivoliju