Union Olimpija 2009/10

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Včeraj me je presenetil Ožbolt, a na koncu sem se že skoraj vprašal kaj počne na parketu? če Šarmadini z 216 zadene 20 zaporednih prostih metov, bi jih moral Ožbolt 50! Dobro važna je zmaga, še v Valencio na eksibicijsko potem pa nove skupine..
Pa še to: včeraj ni bilo takega vzdušja kot ponavadi.. a so šli penzionerji na tekmo, jaz pa skoraj glas izgubil
smile-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Sam ne morjo pa niti ene tekme mirno odigrat do konca...

Edit: Jao kir butl .... "I tried to miss"
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
dobro je markota tam pustil savanoviča samega, sploh nebi rabil letet savanovič, bi mu lahko itak v kot tud podali žogo, če ni bilo 4 metre stran nikogar...

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.337
113
za šankom
pi.zda še prostga meta ne znajo zgrešit.sej letos res špilajo dobr samo toliko začetniških napak kot oni narewdijo v končnici mi nismo naredili v ŠKLju

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
dobro je markota tam pustil savanoviča samega, sploh nebi rabil letet savanovič, bi mu lahko itak v kot tud podali žogo, če ni bilo 4 metre stran nikogar...

pa si videl na koncu, kako sta se objemala? markota in savanovič. pol mu je pa še savanovič povedal kje se po teki dobita, da bosta par pirčkov spila. kolegi pač, olimpiji je blo vseen al zmagajo al spušijo, valenciji pač ne.
sicer pa prva tekma, da sem jo gledal letos in nekak se mi je zdelo že pri +8 za olimpijo, da znajo spušit ko je začel juræek obrve čohat pa ene par čudnih menjav je naredu. . . dal jagodo not, pa unga mulca, pa finca, pa šumadina, pa ožbolta. ekipo, ki je dobr špilala in naredila prednost v 4ih minutah pa celo! dal počivat
confused-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Olimpija je druga v skupini! Bolj da smo zdej zgubili kokr pa v 2.delu. Top so! Gregory pa Pinkley trgata, Ožbolt me pa vedno razočara...

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Gregory pa Pinkley trgata, Ožbolt me pa vedno razočara...

res je
cheer.gif

Gregory me z dolgimi rokami in nogami in občasnimi hitrimi gibi kar malo na AirJordana spominja
grin1.gif

je pa res, da bi Miha falil zadnji prosti met in še poštartal žogo
grin1.gif

Ožbolt je pa res kr nekaj že par let - vse od poškodbe kolena naprej. žal, ni sposoben na tem nivoju igrat

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ja saj to me je zmotlo, markota tisto, bravo stari razturaš a sm lahk tvoj prjatu...

drgač pa ožbolt je bil prot cskaju najboljši strelec, čez 20 pik

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ja saj to me je zmotlo, markota tisto, bravo stari razturaš a sm lahk tvoj prjatu...

drgač pa ožbolt je bil prot cskaju najboljši strelec, čez 20 pik

ena lastovka še ne prinese pomladi
smile-1.gif
poglej statistiko prostih metov branilca Ožbolta in jo primerjaj s centri Shermadini, Jagodnik itd. Ožbolt je dober igralec, vendar ga Zdovc preveč "forsira" in zaradi preteklih težkih poškodb ne more igrat na tem nivoju ja..

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Končno se nekdo strinja. Sem že mislil da sem čuden, ker se meni zdi Ožbolt premalo sposoben, sploh glede na to, koliko ga forsira Zdovc.

Ko vidim da ima Ožbolt žogo v kritičnih trenutkih vem da bomo zgubil ....
smile-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Ko Olimpija igra v gosteh res težko poslušam Vilfana ko komentira in je premalo kritičen do Ilievskega (Ilievski je njegov zet). Ilievski je izjemno vrhunski igralec, vendar za moje pojme nekoliko preplačan. Olimpija za ta denar dobi playa evropskega kova. Ilievski je sicer izjemen, vendar mogoče bi kdaj kakšno žogo manj izgubil. Njegova obramba je vrhunska, dobro podaja in razigrava ekipo. Moti me samo komentar Vilfana ki opravičuje njegove napake..

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Ko Olimpija igra v gosteh res težko poslušam Vilfana ko komentira in je premalo kritičen do Ilievskega (Ilievski je njegov zet). Ilievski je izjemno vrhunski igralec, vendar za moje pojme nekoliko preplačan. Olimpija za ta denar dobi playa evropskega kova. Ilievski je sicer izjemen, vendar mogoče bi kdaj kakšno žogo manj izgubil. Njegova obramba je vrhunska, dobro podaja in razigrava ekipo. Moti me samo komentar Vilfana ki opravičuje njegove napake..

No, tako sem tudi jaz gledal na to stvar, vendar sem ga slišal udrihat tudi po Vladu.
Ilievski je letos v zelo dobri formi, vihrav in včasih neodgovoren bo pa vedno, ker je Balkanec. Meni se zdi, da ni preplačan in da odlično paše v to ekipo. O tem je sicer govoril že Zdovc. Fant je inteligenten igralec, kar Sašo ni. Vsaj tak občutek dobim ob Ožboltu.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce bi bil Vlatko preplacan, bi igral za 1.5M v casu prosperitete, zdaj pa za 550-650K. Dvomim, da so mu obljuibili polovico tega (moj ugib: 220K na sezono ali manj), s tem da ze vnaprej ve, da od Olimpije pol denarja ne bo nikoli videl. Je play evropskega kova, enakih v Evroligi na 1 na 1 ekipo (pa bi jih moralo biti, glede na to, da ostali ne igrajo za kokice). Letos je Olimpiji padla taka sekira v med, da se vedno ni nikomur jasno kako jim je fino, razen Rajglju, njemu bi se pa smejalo ze ce bi prilezli do treh zmag (= 300% od lanske sezone). Dokler bo trajalo, bi fino, brez skrbi pa bodi, da no naslednje leto ttako tragicno, kot smo letos vsi navduseni.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sašo je zelo dober obrambni igralec, v napadu pa če ne zadane prvih metov sploh ne pogleda na koš celo tekmo. Kar je seveda za beka šuterja katastrofa. Tu se vedno spomnim na belega američana, ki je kljub temu, da je Sagadin pizdu vrgel trojko kljub temu, da jih je prej 5 falil. Seveda je to odlika pravih strelcev.
Ožboltova konkurenca v ekipi je Salin, ki v obrambi igra zelo povprečno. V napadu pa tudi še ni pokazal kakšnih čudežev.

Tako, da je izbira slab napad (razen ko se odpre pade 20 pik)+dobra obramba proti slab napad+slaba obramba.