Umivanje šip na črpalkah

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Moška mentaliteta, ni kaj... kolko bi šele dobile, če bi si majčko zmočile al pa dojko ven vrgle - za šipe itak vse boli k...c...

No, meni se smejčkajo pa me gledajo , že ko grem po mestu, za to mi ni treba plačevat.

redface-1.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vau, celo 2 kuni si dal, si pa res radodaren, matr če si se že silil, bi dal lahko vsaj 10 ali 20 kun.
Koliko bi pa moral študent zaslužit recimo na uro?
Koliko šip spuca v eni uri?

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Problem je, da več naj ne bi smel gledati drugih žensk, ampak veš to, ko "avtomatsko" pogledaš vsako, če se ti pa dopade pa še tolko boljše. Včasih še med tem časom, ko tankam, s katero kaj govorim ... kako je, s kot, kako ji je ime, če je v redu biznis to ipd, samo naše ne sme biti zraven.

Itak, da se vsakemu kdaj kakšna nasmehne, samo to, ko boš šel mimo nje, pa bolj malokrat, edino če si ji od daleč tako čuden, da si ji smešen.
wink-1.gif

Sicer pa je tu tudi dokaz, če malo grem iz teme:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.442
5.676
113
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
No, meni se smejčkajo pa me gledajo , že ko grem po mestu, za to mi ni treba plačevat.

Kaj pa če si sam pač mal....... "sončkast"?
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.229
7.011
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Ja preverjanje tlaka na pnevmatikah bi bila dobra ideja .... ponavadi si vedno zamažem roke ko šraufam ventilčke in snemam ratkape.
Vzameš pvc rokavičko prej
wink-1.gif
. Ponavadi so vedno pri črpalki.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.229
7.011
113
pri taščici
Sicer pa je bil to dober biznis že pred več kot 20 leti. Vsaj po besedah sošolca, ki je delal na ”fotrovi” pumpi. Brez vez itak nisi zraven prišel.
Seveda pa je odvisno tudi od lokacije črpalke.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
napitnino? medtem, ko je min placa okoli 3eur na uro? in minimalca oz. manj pri nas prejema priblizno 35% delovnega ljudstva? zakaj ze? naj se gredo studentje in brezposelni kaksne delovne brigade in ceste popravljat ali kaj druzbeno koristnega, ce smo ze pri tem. najlazje je spilat igrice na telefonu in vsake pol ure eno sipo spucat.
bonk.gif
zadnjic je en student govoril po radiu, da on zasluzi min 5 eur na uro, babnice pa vec. preracunano je to zelo dobra postavka... glede na to, da zivijo v mama hotelih in ne rabis niti postevanke znati.

Ti se vsaj trudijo in ne visijo na mamičini sisi in fotrovem hrbtu.

Folk ki dela za minimalc, pa očitno ni bil tako samoiniciativen.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ustavi se v MB na Tržaški na črpalki in potem povej, če te je kdo kaj vprašal ali ti očisti šipo ali ne.

Če imaš srečo, da pride takrat, ko si zraven avta mu še lahko rečeš ne, ampak povečini se spravi na šipo, ko greš plačat in ko prideš ven vidiš kako maže po šipi in še čakat ga potem moraš, preden se lahko odpelješ naprej.

Kot je že nekdo omenil v tej temi, ko imaš zares umazano šipo ni nikogar blizu, ko je šipa čista, takrat pa bi skakali okrog avta.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, v bistvu zadeva nima nobene veze s storitvijo na črpali, ampak gre za čiste parazitke
smile-1.gif

Podobno kot npr. kje po čudnih državah pri rdeči luči, ko si cigoti vsipajo na šipo.
Tu je pač mladenka v v dresu firme, edina razlika.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.574
-3.825
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, v bistvu zadeva nima nobene veze s storitvijo na črpali, ampak gre za čiste parazitke
smile-1.gif

Podobno kot npr. kje po čudnih državah pri rdeči luči, ko si cigoti vsipajo na šipo.
Tu je pač mladenka v v dresu firme, edina razlika.
Pa ni to delo na črno?

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
je

mogoce bi lahko zahteval racun ,ce se inspekcija spr
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Se šteje napitnina kot plačilo? Ker potem bi v lokalu tudi vsi kelnarji leteli zaradi 10 centov napitnine

Res pa je, da se je dalo kake 4 leta nazaj zaslužiti tudi po 1000€/mesec samo iz napitnin ampak na avtocestnih črpalkah kjer je seveda dovolj prometa.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
ksz

"Zmagala" je zadnjič ena punca na Petrolu Kozina (ob AC). Dežuje in ona vpraša: "a vam operem šipo"?
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.735
6.505
113
Jaz sem dobil ravno nasprotno informacijo - da največ dobijo od tistih s slabšimi avtomobili. Mogoče je odvisno od lokacije, izgleda, ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Ti se vsaj trudijo in ne visijo na mamičini sisi in fotrovem hrbtu
bonk.gif
mhm , ja .
Citat:
Folk ki dela za minimalc, pa očitno ni bil tako samoiniciativen
Res , če bi pred leti naredili revolucijo zaradi nelojalne konkurence študentskega dela, bi danes bil minimalc veliko višji, to je čist res.
Minimalc kakršen je, je zaradi študentarije in uvažanja pritepencev, pa seveda totalna nesposobnost tasposobnih, ki niste v stanju dvignit dodane vrednosti.......klinc od klinca je od vas , pač butasti in ste sposobni prosperirat samo v slovenski ekonomiji, v tapravi pa vas požrejo za zajtrk.
Ja , študentarija in pritepenci -glavni paraziti , javni sektor je super produktiven napram vam.......
Ne obtožujem tebe, da si butast, ker ne razumeš osnovnih dejstev, ne sploh te ne, niti slučajno .........
hysterical-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa veš da jo maznem, da mi na spoliran avto vrže gor tisto gobo s peskom in še kje kakšen ris naredi.

Zelo povedno...

ksz...

Meni se tudi še ni zgodilo, da bi na pumpah kar skočili in "mazali" šipe.

Sem pa v Beogradu navajen, da je bolje takoj odpreti šipo in plačati kot pa, da ti na križišču cigani blato zlijejo na šipo (oni temu pravijo čiščenje šip).