Umivanje šip na črpalkah

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zadnjič se mi na tržaški v lj nasloni lepo ena punca na blatnik na žepu od hlač pa še tista vizitka z imenom pripopana pa sem jo najprej po zdravju vprašal in zakaj se je potrebno v celoti na avto naslonit
bonk.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pridem iz avtoceste, šipa polna flekov in zavijem na črpalko, da natankam.
En študent v senci tapka po telefonu, drugi pride mimo avta in ko vidi šipo se na hitro obrne vstran in gre dalje.

Vzamem gobico in počistim fleke na sprednji šipi in lučeh ( brisalca še nisem vzel ) ter grem še zadnjo šipo malo očistit z gobico.

Sedaj pride isti študent, ki je prej šel mimo avta in me vpraša, če mi očisti šipo, pa saj nisem vedel ali bi ga pritegnil za uho ali ga vtopil v posodi kjer je brisalec.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Pridem iz avtoceste, šipa polna flekov in zavijem na črpalko, da natankam.
En študent v senci tapka po telefonu, drugi pride mimo avta in ko vidi šipo se na hitro obrne vstran in gre dalje.

Vzamem gobico in počistim fleke na sprednji šipi in lučeh ( brisalca še nisem vzel ) ter grem še zadnjo šipo malo očistit z gobico.

Sedaj pride isti študent, ki je prej šel mimo avta in me vpraša, če mi očisti šipo, pa saj nisem vedel ali bi ga pritegnil za uho ali ga vtopil v posodi kjer je brisalec.

Za tabo je hotel popraviti, ker je od daleč videl, da ti ne gre
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.782
11.050
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
zadnjič se mi na tržaški v lj nasloni lepo ena punca na blatnik na žepu od hlač pa še tista vizitka z imenom pripopana pa sem jo najprej po zdravju vprašal in zakaj se je potrebno v celoti na avto naslonit
bonk.gif

Niti ti svoj čas kaj drugega spraševal?
evil.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Snecer

Iz šipe sem samo odstranil mrčes, pol me je še čakalo fino čiščenje z brisalcem.
Gobice ni hotel vzet v roke, a z brisalcem bi pa telovadil, mamicu mu.

Saj sem mu na koncu, ko sem šipe spucal rekel, kje dobim napitnino za čiščenje šip, pa me je gledal kot tele v nove vrate.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
Hrčki so pa pravi človekoljubi - v Splitu pridem na trajekt, tipson mi pokaže, kje je blagajna, pove kdaj gre trajekt in kdaj naslednji, če tega slučajno ne ujamem (šlo se je za minute) in spuca šipo. Ko pridem nazaj, gledam, kje je mudel, da mu nakažem kak evrček ali dva, a njega nema (bilo je pa en kup redarjev in redstvenikov (ne vem, kako po novem rečejo taplavim)). Tko, da... hvala, hrček, kdorkoli si že bil!
cool-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
ksz

pri nas, na lokalni črpalki vedno vpraša če želim da mi očisti, tudi drugje nisem imel s tem "problemov".

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Ustavi se v MB na Tržaški na črpalki in potem povej, če te je kdo kaj vprašal ali ti očisti šipo ali ne.

Če imaš srečo, da pride takrat, ko si zraven avta mu še lahko rečeš ne, ampak povečini se spravi na šipo, ko greš plačat in ko prideš ven vidiš kako maže po šipi in še čakat ga potem moraš, preden se lahko odpelješ naprej.

Kot je že nekdo omenil v tej temi, ko imaš zares umazano šipo ni nikogar blizu, ko je šipa čista, takrat pa bi skakali okrog avta.
Se skoraj ne bi strinjal ... Vedno, ko imam umazan avto, grem prvo tankat, če je tam kaka študentka, mi jo zbriše, pol pa še grem v avtopralnico, da celega umijem.
Včasih se zgodi, da ko se pripeljem na pumpo, kakšna glih puca drug avto, pa če pride kakšen šminker ali nekdo v novejšem mercedezu ali bmwju, potem logično, da do tebe ne bo hotela priti nobena, ker tam, če bo dobila, bo dobila lahko kar nekaj evrov.
Če pa so sami taki avti tam 10+ let, pol pa itak da tam čakajo pa gledajo kdaj se bo kakšen tip pripeljal.
Nisem glih lep, pa grd tudi ne, ampak vseeno se mi zdi, da še mi je do zdaj vsaka šipo spucala, če tudi je imela tisti cajt na pumpi precej avtov, razen tistih dveh primerov - šminkerji pa bogataši. Če spuca, spuca, če ne pa vklopim "vodomet" pa brisalce in je to to.
wink-1.gif

Ali pa en zanimiv primer iz lanskega leta ... vedno hodim na en in isti tankštel, pa je tam bila ena huda mačka oz. študentka ... vsakič, ko sem prišel tankat, mi je spucala prednjo pa zadnjo okno, če je mela čas pa še vse stranske, pa se nekej smejala pa tu pa tam kako besedo ali dve rekla .. pridem enkrat z našo, pol pa se mi cela tečna skozi vrata zadere, če bom napolnil danes ta jajca ali ne ... pa je študentka očitno preštimala, da je moja diklina ... od takrat mi več nikoli ni pucala .. nikoli sem ji nič ne naredil, še vsakič je dobila evro, še "lovil" sem jo pri drugih avtih, ko sem plačal pa šel nazaj proti avtu, da ji dam evro.

Mimo grede popotnik, naslednjič hodi na tankštele, kjer so študentke, ne pa študenti.
wink-1.gif
Takim jaz rečem da mam zadosti čisto šipo, pa magari je cela vsrana.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
@Matej

Tebi je vročina kam vdarila?

Za to, da nič ne naredi bi ji dajal dnar, pa saj nisi resen.

Prvo naj vpraša če šipo očisti ne pa da se kar zažene.

Na OMV ob Ptujski cesti pride prvo do tebe in te vpraša, če bi rad da ti očisti šipo in šele nato jo gre čistit in ščisti ti vse šipe ne samo sprednje.

Na Petrolu pa se zaganjajo kot muhe na ..... in še to samo sprednjo šipo očistijo tako, da točno vidiš kje je brisalec vlekel.

Se čist strinjam.
Odkar mi je ena mula-mulc podrzal šipo,predvidevam da s kakšnim prstanom zjebano metlico ali peskom v gobi od takrat jih samo naženem od avtomobila stran.Samo kaj ko se nalimajo na šipo ravno ko te ni zraven.
Saj ko boste dobili podrsano šipo boste drugače govoril.